Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor és miért éreztétek azt...

Mikor és miért éreztétek azt a legjobban, hogy mindjárt megőrültök?

Figyelt kérdés

Hogy az idegeitek ezt már nem bírják tovább?

Kort és nemet is szeretnék kérni :)

2019. máj. 11. 11:13
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
91%
Jelenleg. Egy válaszra várok és nem tudom, hogy reménykedjek a jó hírben és akkor nagyon boldog leszek, vagy ne számítsak semmi jóra, akkor pedig valószínűleg világvége hangulatom lesz.
2021. júl. 1. 16:44
 32/37 anonim ***** válasza:
Megjött a válasz?
2021. júl. 1. 23:23
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Éveken keresztül terrorban éltem. Vert, zaklatott. Sokszor csak ültem az ágyamon éjjelente, rázott az ideggörcs és szorongattam a gyógyszeres fiolát. Most beveszem és vége. De sosem mertem megtenni. Sokszor csak néztem magam elé, és engedelmeskedtem, mert nem volt más választásom, amíg ki nem tudok kerülni onnan. Türelmes voltam, de belül ordítottam. Azt hiszem, akkor nem voltam "normális".
2021. júl. 15. 17:18
 34/37 Girlll3 ***** válasza:
Mostanában érzem. Hát, munkahelyen alapjáraton meg lehetett volna őrülni ezen a héten. Annyira nagy volt most bent a stressz.
2021. júl. 16. 19:51
 35/37 anonim ***** válasza:
Gyakran megesik, mikor hó vége van és matekozni kell mit fizessünk :S
2024. febr. 4. 11:54
 36/37 anonim ***** válasza:

Én jártam egy pedagógiai egyetemi szakra, amiről egy idő után világosan tudtam, hogy nem való nekem gyerekekkel kellett foglalkozni, de úgy éreztem, ha már 3 évem ráment, legyen meg róla a ku... papír, elvégzem.

Akkora trauma volt az ovis gyakorlat, hogy úgy volt, hogy a csoportszobában kék volt az összes fal meg szekrény, és amikor nem ott voltam, akkor is úgy láttam, hogy minden, amit látok, az kék színű...

Meg ültem egyetem az előadáson, és elkezdtem gondolkozni rajta, hogy ez vajon milyen óra, meg kik ezek az emberek körülöttem, meg egyáltalán mit keresek én itt, és rájöttem, hogy fogalmam sincs, pedig tudatában voltam, hogy alap lenne, hogy ezt tudjam. De annyira K.O. voltam agyilag, hogy még csak meg se ijedtem ettől, csak konstatáltam, hogy ez most így eléggé gázos.

Amikor meg ott voltam a gyakorlatokon, például egy suliban, és órát tartottam, úgy éreztem, mintha 10m távolságra lennék a gyerekektől és elválasztanak tőlük valami üvegfal, vagy víz alatt lennénk, pedig én valójában tudtam, hogy 1-2 méterre vannak tőlem a gyerekek, és nyilvánvalóan semmiféle üvegfal sincs ott.

Azért az eljutott az agyamig, hogy pszichiáterhez kell mennem (de talán csak azért, mert egy családtagom is épp oda ment, és vele mentem én is), és el is mentem. Antidepresszánst kaptam és rendbe jöttem tőle, el tudtam végezni az egyetemet.

2024. febr. 4. 15:38
 37/37 anonim ***** válasza:

Sokszor, és nem nagyon tudok dönteni arról, hogy melyik volt a legrosszabb.

Kiskoromban, amikor a rossz jegyek miatt idegesen vártam, hogy apám mikor jön haza és ver agyon. Aztán még hónapokig kínoz, meddig fog tartani.

Aztán amikor már 20on éves voltam és mentem volna elkezdeni az életem, de bejött az a qva 2008as válság és nem találtam munkát, ott kellett laknom a "családi légkörben", mikor én már visítva menekültem volna.

A macskám elvesztésekor, miután hónapokig kínlódtam vele, több százezret költöttem rá, még a nyaralásomat is lemondtam, mégse maradt meg és gyötrődtem, hogy mit rontottam el, jobb orvoshoz kellett volna vinnem, stb.

És még sok más alkalommal, hirtelen ennyi jutott eszembe.

2024. márc. 27. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!