A napokban, mikor úgy mentem dolgozni, hogy 5 órákat voltam itthon, órákat utaztam a melóhelyre ott pedig 12 óráztam és elaludtam párszor, fájt a fejem is. Elegem lett ebből és tiszta ideg voltam napokig
2020. jún. 10. 13:29
22/37 anonim válasza:
Én már őrült vagyok.
2020. jún. 11. 17:25
23/37 anonim válasza:
20-25 éves korom közt. Nem nagyon akart összejönni egy epkézláb munka, válság volt, nő voltam, nulla tapasztalat, sehova se kellettem, mert "elmegyek szülni..." Család se nagyon támogatott lelkileg, apám egy nárcisztikus fasz, csak elvárt dolgokat és követelt, de egy jó szót se kaptam tőle. Nem volt egy konkrét szabályrendszere, ami alapján túlélhettem vele a gyerek- és kamaszkoromat. Amilyen lábbal éppen felkelt...
Hal' Istennek jött párom, aki már férjem és rendeződtek a dolgok. Elköltöztem, kisimultam, sikeres lettem, kinyíltam.
30/N
2020. aug. 9. 07:47
24/37 anonim válasza:
Ennyit arról, hogy legyél egyedül boldog. Köszönöm 7:47es ezt a szép, biztató példát.
2020. aug. 9. 17:48
25/37 anonim válasza:
azt hogy megőrülnék, sosem éreztem. azt hogy az idegeim felmondják a szolgálatot, azt már igen egy párszor. pánikroham, ilyesmik.
2020. szept. 11. 20:36
26/37 anonim válasza:
Amikor 8 évesen az iskolában nem tudtam kigombolni a farmernadrágomat, mert nem tudtam farmert gombolni akkor még és a nadrágomon keresztül kellett a wc-be pisilnem. Utána Büdi Lilinek meg Pisi Lilinek csúfoltak.
2020. szept. 11. 21:17
27/37 anonim válasza:
Amikor tavaly korrepetáltam pár osztálytársamat, és 2 órán keresztül kellett magyarázni pár olyan dolgot, amit nekem (és szerintem minden normális embernek) kb negyedóráig tart megérteni.
2020. szept. 11. 23:44
28/37 anonim válasza:
Amikor több mint egy hétig fájt a fogam, és szinte semmit nem aludtam, mire rávettem magam, hogy fogorvoshoz menjek.
2021. máj. 22. 00:01
29/37 anonim válasza:
Főleg a családi veszekedések miatt szoktam ezt érezni amikor anyámék vitatkoznak minden apró sz.ron.
És ezt hallom egész nap szinte.
Volt már amikor szabályosan azt éreztem, hogy jobb lenne véget vetni ennek ennek az egésznek már egyszer kétszer majdnem megtettem valamit...
Volt amikor munka miatt éreztem magam képtelennek, hogy ép ésszel folytassam tovább, ott fel is mondtam.
Sokszor éreztem úgy, hogy idegileg összeomlok és vége lesz hamarosan.
Kevésbé bírom elviselni azt ha sok a stressz mindennap.
2021. máj. 22. 21:22
30/37 anonim válasza:
Amikor egész fiatalságomban hiába kerestem a viszonzott szerelmet, és amikor megtaláltam, már késő volt, mert családosak voltunk és 2 év után egymásra találtunk mégis egy csók erejéig, és aztán a legnagyobb boldogság kellős közepén szakított velem, akkor éreztem azt, hogy megőrülök.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!