Te miért nem akarsz gyereket?
2-es, kivel szemben az? Egy nemlétező gyerekkel irigy meg önző?
Én csak simán nem akarok. Egy csomó dolog van, amit szimplán nem akarok, magyarázat nélkül.
2-es? És ha az akkor mi van? Hagy döntse már el hogy akar-e gyereket.
Én sajnos úgy vagyok vele hogy jelenleg 20 éves vagyok, egyetemista. Egyik részről még messze nem akarok gyereket. Ki szeretném elötte élvezni az életet. Elérni pár dolgot. Másfelől nem is akarok idős lenni mire a gyerekem felnő. Sehogy se jó ez.
1.Nem akarom hogy szenvedjen ebben a világban, akár milyen pozitív is vagyok.
2.Ahoz kell egy bizonyos tudás, van már elég buta ember nem akarom hogy ő is olyan legyen.
3.Sok idő és energia,kitartás kell hozzá ami nekem jelenleg még nincs meg.
4.Amilyen terveim vannak abba nem fér bele egy gyerek se, mert valjuk be távolról egy gyereket nem lehet nevelni.
5.Mostani világban nagyon nehéz már felnevelni egy gyereket.
stb...
2-es vagyok: mivel úgy látom nehéz értelmezni egy rövid mondatot is, ezért kifejtem egy kicsit jobban:
az 1-es nem azért önző és irigy, mert nem akar gyereket, hanem azért mert - mint írja - ő akar a legfontosabb, az első és egyetlen lenni és ha lenne gyereke, akkor az zavarná, hogy nem ő van a középpontban.
A hozzászólásom neki szólt és nem azoknak akik anyagiak, felelősség vagy egyebek miatt nem akarnak gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!