Hogy lehet eldönteni, hogy akarsz e gyereket vagy sem? Csak érzed és kész?
A körülmények adottak
jó házasság
lakás (elférne)
pénz (nem probléma, ha kiesik a fizetésem, van tartalék is)
Az érzés, ami nincs meg, inkább olyan: oké, legyen, de nem ugrálok, hogy de jó lenne, férjem sem.
Én se szeretnék gyerkőcöt a jövőben, noha szeretem a gyerekeket. Jól elvagyok a kicsikkel.
Nem is a velük járó "nehézségek" miatt, hanem mert egyszerűen nem érzem... Ez ösztönszerű minden embernél, akár nő, akár férfi az illető.
hány éves vagy? lehet, hogy később beüt ez az érzés, sok olyan nőt ismerek, aki nem akart gyereket, aztán mégis lett, mégis beütött a "babaprogram" az agyban.
Én mindig is akartam gyereket, de amikor úgy TÉNYLEG, akkor szinte csak erre tudtam gondolni, minden terhes nőt és kisbabás szülőt észrevettem az utcán, odavoltam minden babás dologért.
Bennem nincs meg az érzés, sosem volt. Kifejezetten rossz kedvem lesz tőle ha arra gondolok, hogy szülnöm kéne és aztán olyan anyukákkal édelegni a boltban meg a játszótéren, akik elől egy átlag hétköznap elmenekülök.
Amúgy sem vagyok az az intrikázós-cselszövős-beszólós-anyatigrises-sutyorgós-csoportban vonulós fajta, szerintem elég hamar kinéznének engem is meg a gyereket is, ha lenne.
Kb. ugyanilyen szintű kérdés:
Honnan lehet tudni, hogy szerelmes vagy? Csak érzed és kész?
Válasz: Igen.
5: 28
Van még egy pár évem eldönteni, de ugye, az sem tuti, hogy rögtön összejönne.
És ha mégis összejönne elsőre?
Csak azért ne kezdjetek neki hamarabb, mint hogy meglenne a vágy rá, mert a végén nagyon meglepődtök.
Mi is úgy voltunk vele, hogy "á, úgyse jön egyből". 30 fölötti, sok nőgyógyászati problémával rendelkező nőként, 1 működő petefészekkel... erre első hónapban sikerült.
Szerencsére mi csak a lakásfelújítás miatt toltuk volna arrébb, nem a legfontosabb hiányzott, mint nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!