Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, hogy alapból nem vagyok kész komolyan elköteleződni, vagy csak a mostani párommal nem?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok, szóval már annyira nem fiatal. Közel 4 éve vagyunk együtt. Együtt is lakunk 2 éve egy albérletben. Nagyon jól kijövök a párommal, olyan mintha egyben a barátom is lenne. Sokszor gondolunk ugyanarra ( "hú, pont erre gondoltam, én is ezt akartam mondani" szituációk elég sűrűek) Meg úgy alapból kisebb súrlódásokat leszámítva jól megvagyunk, de olyan hatalmas lángoló szerelmet soha nem éreztem iránta és ez őszintén szólva zavar. Ő a szerelmesebb talán még mindig. Ráadásul érzek egy késztetést, hogy nekimenjek az életnek, elköltözzek vagy egy nagyobb városba, vagy akár külföldre, de egyedül, mert még soha nem éltem tök egyedül és ki akarom próbálni magam, hogy életképes vagyok-e. Egyszerűen vágyok a függetlenségre, mert eddig mindig úgy éltem, hogy vagy anyámék segítettek be, vagy a párom ugye. Mindig azon gondolkoztam, hogyha az ő pénze nem lenne, egyedül kb semmihez nem tudnék kezdeni, és eléggé zavar, hogy kiszolgáltatottnak érzem magam valamilyen szinten neki, vagy azelőtt anyuéknak. A párom szerintem jobban ragaszkodik mint én és közös házat szeretne, közös kutyát, közös gyereket.... Én meg be vagyok szarva ettől. Jó vele lenni és ideig óráig le tudom magam higgasztani azzal, hogy hülyeség a mindent elsöprő szerelmet várni, meg győzködöm magam, hogy ilyen jó pasit, akivel így el lehet lenni, ráadásul vonzó is, kitudja mikor találnék (lehet soha). Ráadásul kicsit öregnek érzem magam ugrándozni, kb fogalmam sincs mit akarok a szívem mélyéből azon kívül, hogy saját magam akarom az anyagi dolgaimat összehozni anélkül, hogy másokra kelljen támaszkodnom. Van bennem egy ilyen kalandvágy, hogy összepakoljak és világgá menjek. Máskor másmilyen hangulatban meg folyton a gyerekeket nézem, meg a kis újszülötteket tanulmányozgatom, hogy milyen szépek és milyen boldogság lehet egy ilyen csöppség. A következő gondolatom meg egy kisebbfajta pánik, hogy "és én ezt tuti, hogy Vele akarom?" Igazából bármilyen sokat nevetünk és elvagyunk együtt, nem vagyok benne biztos, hogy ő az én emberem és sokat szorongok ezen. Hogy tudnék dűlőre jutni magammal, hogy később se legyen megbánás? Sokszor úgy érzem józan ésszel, hogy nagyon nem érdemes egy ilyen embert eldobni, ráadásul ki tudja, hogy nem-e 5 év múlva sem találok olyan boldogságot amire most vágyok, akkor meg jól elbactam,de az is lehet, hogy igen. Igazából pozitívan nézek előre, hogy miért is ne jöhetne össze nekem is ? Mit tennétek a helyemben? Vagy hogyan tudnék nagyobb lángolást előidézni a párom iránt?2017. febr. 12. 05:25
1/6 anonim válasza:
Íztelen és sótlan ez az "étel".
De hát egyed ha nem tudsz jobbat főzni....
2/6 anonim válasza:
Hagyd el a párod és passzol le nekem, Te pedig éld az életed!
3/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy kapuzárási pánikod van? Szerintem nagy lángoló szerelmet négy év után nem fogsz érezn, de azért ahogy írtad, szereted. Tök egyedül manapság kevés ember lakik önállóan huszonévesen, mert nincs rá pénzük. Te sem vagy ettől kevesebb. Külföldre pedig ketten is mehettek.
Szerintem amúgy egy kapcsolat szexben mérhető. Úgy értem, ha még mindig vágysz rá, az együttlétekre, nem kényszerűen éled meg vagy kötelességből, akkor a kapcsolatban vannak komoly érzelmek, és nem csak "együtt élünk, mert praktikus". Lehet ez valaki szerint butaság, de én még soha nem hallottam olyat, hacsak nem volt aszexualis a pár, hogy nem szexelünk, de minden jó.
4/6 A kérdező kommentje:
én is gondoltam erre :) de inkább kapunyitási pánikról olvastam, hogy akik félnek elköteleződni. Nem tudom igazából,de úgy szenvedek néha mint egy kutya :(
2017. febr. 12. 11:09
5/6 .:bezzegrégen:. válasza:
A kerdes az, hogy miert nem erzed azt, hogy biztos hogy vele akarod ezt az egeszet. Vagy mi kellene ahhoz hogy azt erezd. Tenyleg fontos lenne megfogalmazni magadnak. De elarulom, hogy van amit nem erzel, es foleg nem kell erezned, van amit tudsz. Es van amit eldontesz. Ez a sajat magad kiprobalasanak es a helytallasnak az elso lepese. Feleloseget vallalni mindket esetben kell, akkor is ha elkotelezodsz es akkor is ha nem. Csak ne emeszd magad. Amugy meg. Nem akkora szam az elkotelezodes, hogy igy ra kelljen gorcsolni. Ugyanugy kell csinalni mindent, mint előtte. :) Renelem szep gyerekekkel ajandekozod meg a szoban forgo urat. (En tokre szeretem mikor emberek, kapcsolatok egyutt maradnak sot szintet lepnek, fejkodnek. Sajnos ez ma a ritkabb) Remelem osszejon minden, a kaland es az onmegvalositas is emellett. 38F
6/6 .:bezzegrégen:. válasza:
De jo hogy majdnem keteves posztra reagalok... :) mi alapjan dobalja fel ez a weboldal a friss cuccokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!