Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális 4 év után? Ilyenek a pasik és kész? Nem monogám és ez az ok a viselkedésére? 19L
Nemrég magam sem tudom, talán a sors kezének köszönhetően, de a barátom bejelentkezve maradt fb-on a laptopomon.
Egy ideje jóban lett egy nővel. Állítólag csak barátok.
Hát, kaptam az alkalmon és belenéztem az üzeneteibe.
Lejött, hogy totál bevonzotta a nő, röptébe megd*gná.
Sokszor beszélt vele a szexről. Bár másról is, de valahogy mindig a szexualitásnál kötött ki... Szóval már csak a megvalósítás hiányzik...
Mikor a nő próbálta mondhatni szaván fogni, azt írta neki:" Ha nem lenne csajom, akkor azonnal benne lennék, le se másznék rólad...", meg olyanokat írt neki, hogy mennyire kívánatos, nehezen tűrtőzteti magát a jelenlétében...
Meg az egyetemmel kapcsolatos dolgokat is megmutatja neki...
Mondták már ismerősök is, hogy ha meglátja a csajt, odamegy hozzá, viszont mostanában nem csevegtek fb-on, mert az uccsó üzi áprilisi volt.
Miattam nem feküdt még le vele?
Mit kezdjek az infóval? Miért csinálja ezt, ha jól megvagyunk?
kellett neked beleolvasni :D
a pasid megpróbált finoman átigazolni, úgy tűnik nem jött össze és április óta nem próbálkozik
Nem ok nélkül gyanakodtam...
Állítólag minden pasi ilyen X idő után, nem? Vagy ennek más oka van?
hát ne általánosítsunk
én meg úgy tapasztaltam hogy a nők hamar beleunnak a kapcsolatba és továbbállnak ahol pörög az élet, lehet ő is hasonlóan érez de persze van pár férfi aki mindig újabb prédára vágyik, ne egy ember alapján ítélj meg egy egész nemet
Szerintem szimplán baj van a kapcsolatotokban, mivel egy fülig szerelmes srác nem levelezne ilyeneket egy 3. féllel.
Szóval: 1. nézz bele a kapcsolatotokba, milyen is az, teljesen harmonikus és 100%-ban mind a ketten szeretitek egymást?
2. mennyit szoktatok beszélgetni?
3. ez nem normális! 100%, hogy gond van a kapcsolatotokban, és nem vettétek észre a jeleket, erre a pasid fogta magát és elkezdett csúnya mód más lánnyal is kavarni.
4. ülj le vele és beszéld meg vele a dolgokat, de sürgősen!
5. az, hogy azt írod, hogy "jól megvagyunk", az még nem biztos, hogy úgy is van!!!
Beszéljétek meg a dolgot mindenképpen!
Igen egy elkötelezett ember nem csinál ilyet viszont hát olvastad: "Ha nem lenne csajom, akkor azonnal benne lennék,"
Azt nem értem, mit jelent, hogy nem ok nélkül gyanakodtál?
Ok az aggodalomra, de nem jelenti azt, hogy meg is csalna. Én anno kaptam ilyen kijelentéseket férfi barátomtól, hogy ha nem lenne a párja... ehhez képest soha nem volt köztünk semmi, barátok voltunk. A csaj tudott rólam, hogy vagyok mint barát, gondolom féltékeny is volt, de hozzám soha nem jutott vissza a dolog. A srác pedig nem kezdett ki velem soha az ilyen kétértelmű beszólásokat leszámítva. Mondjuk én ezeket is lerendeztem úgy, hogy kedves bókként elkönyveltem. :)
Lényeg a lényeg, az, hogy írogat, az egy dolog. A fontosabb az, hogy nem tette meg. Miattad. Mert szeret.
Ettől függetlenül tényleg nem árt elbeszélgetni a dologról, bár én az üziket nem, csak a pletykát említeném meg. Nem biztos, hogy értékelné, ha tudná, hogy olvasod a leveleit, még akkor sem, ha amúgy nem tartja titkolnivalónak.
Dehogynem tartja titkolnivalónak. Diszkrét, titkos beszélgetésen ezek, amikről mit sem tudtam. Azt sem, hogy összejártak.
Igen, annyi jó van benne, hogy nem tette meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!