Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kész, ennyi volt akkor részéről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kész, ennyi volt akkor részéről?

Figyelt kérdés

Kicsivel több, mint egy éve élünk TÁVkapcsolatban különböző országban. Az utóbbi pár hónapban megszaporodtak a veszekedések, szinte minden napra jutott valami, próbált beszabályozni teljesen. Aztán egy hónapja közölte, hogy lassan együtt kellene lennünk véglegesen, így elkerülhetőek lennének a napi szintű viták, amit ő már nem bír, teljesen tönkremegy ebbe. Én mondtam, hogy oké megyek amint tudok, DE idő kell. A lényeg, együtt terveztünk mindent, ő is tudta, hogy én mit szeretnék, vele szeretném. Pár hete viszont szakított velem, azóta nem keres, nem hív. A repjegyemet viszont megvettem már, hogy meglátogatom, és erről ő is tud, elküldtem neki 2 hete. De egyelőre semmi reakció...még jó, hogy csak oda vettem meg, így nem buktam akkorát.

Ki mit gondol erről a helyzetről?

2016. okt. 23. 01:20
 1/9 Mivanveletek? ***** válasza:
Melyikőtök írt most? Nem tiszta ez a rész...Ki él hol,hányszor van lehetőség személyes találkozásra? Ha Te vetted a repjegyet,miért küldted el neki??De ezeken a hiányzó részeken átlépve is,sajnos a meglévő vitákat és ki nem mondott,elhalványult érzelmeket a "lassan együtt kellene lennünk véglegesen",ugyan megoldja,de negatív töltetű lesz a megoldás..
2016. okt. 23. 01:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Hany evesek vagytok? Te koltoztel volna az o orszagaba? Tudtal volna ott elni (ugy ertem beszeled-e a nyelvet, tudtal volna-e ott dolgozni stb.? Melyik orszagrol van szo?)

Ido mihez kellett, ha mar a repjegyet is megvetted? Mar eldontotted veglegesen hogy odakoltozol? A vegleges szakitas oka mi volt? Egyszercsak felhivott hogy vege, es kesz?

Bocsi hogy ennyit kerdezek, csak ezel nem tisztak.

21/N

2016. okt. 23. 05:06
 3/9 anonim ***** válasza:

akkor ennyi

szerintem nincs jövője a távkapcsolatoknak

én szeretek a párommal lenni

ha más országban lenne, miről is beszélnénk...

2016. okt. 23. 05:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Én vagyok a nő, mindketten 30 évesek vagyunk, én itthon, ő külföldön él, én mentem volna oda, ebben egyeztünk meg, ott kerestem volna munkát, plussz még tanultam volna valamit mellette, Eu ország.

Szinte minden hónapban találkoztunk, nyáron viszont nem sikerült összehozni, augusztusban ő volt itt pár napot, azóta hív, hogy menjek.

Aztán egyszercsak azt mondta, hogy elég volt, látja, hogy nem akarok menni. Ekkor vettem meg a saját repjegyemet november elejére, de csak látogatóba, el is küldtem neki úgymond "bizonyítékként". Később tudok csak véglegesen kiköltözni, egyelőre nem...

Én nagyon szeretem őt, és ő is mindig azt mondta, hogy én vagyok a mindene. Akkor most miért nem tud várni egy kicsit?:(

2016. okt. 23. 09:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Tehát a szakítás oka: nem mentem ki hozzá a cuccaimmal mindennel végleg, amikor ő hívott.
2016. okt. 23. 09:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Megértem hogy ha valaki ne akar vagy nem tud mindent otthagyni és kimenni. De azt is megértem hogy ő szakított. Én sem tartom jónak a távkapcsolatot, nem is bírnám egy évnél tovább. Főleg ha nincs egy konkrét időpont hogy meddig fog tartani. Most minek húztátok volna egymás idejét?? Te ne akarsz menni.. Vagy mire kell még várni?
2016. okt. 23. 09:36
 7/9 A kérdező kommentje:

De VOLT/VAN konkrétum... Tavasz/Nyár eleje.

Nem értem, miért érezte úgy, hogy nem akarok menni, már elterveztem az ottani életünket, együtt terveztünk.

2016. okt. 23. 10:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat, nezd en egy picit azert megertem a pasit (ugy irom ezt neked, hogy en is tavkapcsolatban elek - 2 ezer km, mas foldresz, mas kultura stb. tehat abszolut probalom beleelni magam a helyzetbe). Augusztusban talalkoztatok utoljara par napja, es azota honapok ota lenyegeben rimankodott neked, hogy lepjel, menjel mire te vettel egy jegyet novemberre, ismet latogatoba. Ha az en parom csinalna ezt, ugyhogy mar lassan 3 honapja nem lattam, valoszinuleg en is azt hinnem, hogy tojik bele az egeszbe, es nem is akar jonni. Nem ertem a viselkedesedet ebben a helyzetben, mert magambol kiindulva, ha mi latni akarjuk egymast, akkor egyikunknek sem kell rimankodnia, hanem kovetkezo hetvegere veszunk egy-egy jegyet es egyutt toltjuk azt. Nem 3 honap utan, osszekoltozes elott novemberre egyet latogatoba megint. Szerintem ez tett be vegleg a parodnak.
2016. okt. 23. 10:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy nem azért nem mentem 3 hónapig, mert nem akartam, hanem azért, mert az mondta, hogy csak úgy fogad, ha végleg maradok, különben ne menjek... Azt kérte, hogy a repjegyet is úgy vegyem meg, hogy csomaggal, abból tudja, hogy komolyan akarok menni.
2016. okt. 23. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!