Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi idióta kérdés a fogamzásgátlót szedő nők részéről? Miért nem lehet elolvasni a tájékoztatót? Minek szedi az ilyen?
naponta özönlenek az olyan kérdések,hogy fogamzásgátlót szedek és a 7 napban elment bennem, lehetek -terhes?
külön kedvencem amikor valaki számolgatja a peteeérését fogamzásgátló szedése mellett. meg azt hiszi,hogy ő ugyanúgy menstruál tabletta mellett.
komolyan az ilyenek miért nem képesek elolvasni a tájékoztatót? én se születtem úgy,hogy mindent tudtam volna róla.. de alaposan utánaolvastam mielőtt szedni kezdtem volna.
aztán ha terhesek lesznek (mert fogalmuk sincs pontosan hogy kell szedni) akkor lehet itt hangoztatni,hogy a csúnya tabi semmit nem ér.. nem is az,hogy aki szedte volt hülye:D
arról nem is beszélve,hogyha a szövegértés rész túl magas, akkor még mindig lehet kérdezni a nőgyógyászt amikor felírja, illetve a gyógyszertárban is segítenek szívesen, amikor kiváltod.
de csak úgy elkezdeni szedni, anélkül hogy elolvasnád a tájékoztatót.szerintem felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!