Ki bírál, ha nem akarsz gyereket?
Néhányszor olvasgattam itt ebben a témában, en is azon emberek táborát erősítem, akik nem akarnak gyereket.
Rengeteg válaszbab felmerül, hogy a környezetük, tágabb értelemben a társadalmi elvárások miatt kényelmetlenül érzik magukat, ha szóbajön ez a téma.
Tegyük fel, hogy felnőtt életedben szóba kerül ez példaul a családodban, miért vitatkozol velük? Az én szüleim is időnként véleményt nyilvánítanak velem kapcsolatban, de altalában ezt rövidre zárom azzal, hogy nem vagyok hajlandó a továbbiakban erről vagy arról beszélni és ne is hozzák szoba.
Tényleg vannak olyan felnőtt emberek, akik a szüleik vagy barátaik hatására képesek rosszul érezni magukat a döntéseik miatt?
Ez a társadalmi norma akit sokan nem képesek elfogadni,ha valaki nem így látja.Azért vagyunk csúnyán kifejezve,hogy szaporodjunk.Te ennek nem szeretnél részese lenni és ezt nem fogja soha elfogadni senki.
De ha van párod van lesz,aki szeretne majd később gyereket,te is máshogy fogod látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!