Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyakori népe! Sportoltok?...

Gyakori népe! Sportoltok? Mennyit? Mi a motiváció: fogyás, egészségmegőrzés, szerettek sportolni? Korotok?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék erre. :)

Az itteni válaszolók sokkal tudatosabbnak, erősebbnek, pozitívabbnak tűnnek, mint úgy a széles ismerősi köröm.

Kíváncsi vagyok az itteniekre.

Én 25 vagyok, heti 2-3 órát sportolok, fogyni nem akarok, egészségmegőrzésből, de annyira nem hobbim, annyira nem szeretem, csak muszáj.

Ti?

2018. dec. 1. 15:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Napi rendszerességgel jógázom 16 éve. A munkahelyemen a fiz. terhelés nagy és egyoldalú, ennek mellékhatásait csökkentem. 46F
2018. dec. 2. 09:33
 22/22 anonim ***** válasza:
Heti 4x megyek edzőterembe. Először nem volt semmi célom vele, csak jól esett. Most már látom a munkám gyümölcsét, úgyhogy kitűztem magam elé pár célt.
2018. dec. 2. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!