Gyakori népe! Sportoltok? Mennyit? Mi a motiváció: fogyás, egészségmegőrzés, szerettek sportolni? Korotok?
Kíváncsi lennék erre. :)
Az itteni válaszolók sokkal tudatosabbnak, erősebbnek, pozitívabbnak tűnnek, mint úgy a széles ismerősi köröm.
Kíváncsi vagyok az itteniekre.
Én 25 vagyok, heti 2-3 órát sportolok, fogyni nem akarok, egészségmegőrzésből, de annyira nem hobbim, annyira nem szeretem, csak muszáj.
Ti?
Nem sportolok semmit.
Nincs motivációm, már így is gyógyszerek tartanak egyben és olyan betegségeim vannak amit a sport és az egészséges életmód nem hoz rendbe, (orvostudomány jelenállása szerint nem gyógyíthatók csak kezelhetők), a sok gyógyszer a betegségek jelenléte illetve a mindennapos fájdalom miatt a becsült életkorom nem valószínű hogy túl sok lenne, szóval a sport nem fogja kitolni az életkorom. A jó külső sem motivál mivel a hormonos kezelések miatt már így is elvan baszva az egész, és mivel nem szórakoztató számomra a sport ezért nem csinálom, helyette a kényelmes fotelomban elagonizálok hogy mi a szarért kellett átkozottnak születnem.
(önsajnáltató komment vége)
22/F
Erőemelés.
A motivációm,hogy én legyek a világon a legerősebb.
Heti 3-4-5 alkalommal szoktam futni, változó hogy mennyit. Szeretek mozogni, feltölt energiával, kiszellőzik a fejem.
Persze egészségmegőrzés és külső szempontjából is szeretem, de sz előbbiek még jobban motiválnak :)
28N
Mimdenhova biciklivel . munkaba es haza. mindig télen nyaron. tokom kivan. de ez van.
38F
Teniszezem sajnos csak heti 2 órát. Tavasztól őszig sokat szoktam biciklizni és tavasszal tervezem a heti 5-6 óra teniszt legelabb meg nyáron elkezdek futni
15 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!