Egy ideje eltűnt a nagyon erős motivációm az utazásra. Világot akartam látni. Azt akartam, hogy megláthassam a szépet. Nem akartam megelégedni Horváthországgal. Messzebre akartam menni sokkal. Amerika. Ázsia. Egyszerűen hideg rázott mikor pár hónapja, sőt évekig ezekre a helyekre gondoltam. Aztán jött az idei nyár... Valamiért nagyon motiválatlan lettem. Nem voltam sehol, dolgoztam, céljaim eltűntek. Azon kaptam magam hogy eltűnt minden ami hajtott. Ezért tanultam angolul, ezért váltottam iskolát, hogy valóra válthassam ezt az álmom. Ezen a nyáron pedig egyre gyengébb kezdett lenni bennem ez az érzés. Céltalannak érzem magam, kétségbe vagyok esve, hogy nem fogom meglátni a megfoghatatlant, az "extraordinary"-t. A LIFE meaning-jét. Más is érzett már így? Visszajöttek a vágyai? Nem akarom hogy ilyen poshadt, üres életű egyén maradjak, de félek hogy ez fog bekövetkezni. Hol találok segítséget?!
Dehogy kell neked segítség! Ez csak átmeneti laposodás. Mondhatni pangás van most nálad. Kicsit kedvtelen voltál a nyáron de ez még nem para. Egy hétvégére utazz el akár belföldön is és kapcsolódj ki. Rendezd a gondolataidat és talán megleled a belső problémádat, ha egyáltalán van.
2018. aug. 13. 23:04
3/5 anonim válasza:
Tapasztaltam ilyet én is. Régen sokat motoroztam Európa országaiban, valamint kerékpáron Ausztriában. Aztán amikor olyan időszak jött hogy nem voltak szimpatikusak a hazai városok például a társadalmi elégedetlenség miatt, akkor külföldre sem volt kedvem menni hisz azt vártam hogy ott is minden ugyanúgy van mint itthon. De aztán rávettem magam hogy ismét átlépjem az osztrák határt. És miután azt tapasztaltam hogy ott mindenki happy és akár kerékpáron szelik át a turisták Európát, én is kedvet kaptam az utazásra ismét. Visszatértek a világjáró vágyaim, mert tudatosult bennem hogy a határt átlépve nem azt a társadalmi hozzáállást tapasztalom mint idehaza. Elkaptam az "élni akarást" másoktól odakinn.
Lehet hogy nem csak az ásítás ragályos hanem az itthon tapasztalható lehangoltság is. Meg a fejlett országokban tapasztalható nagybetűs élet is.
2018. aug. 13. 23:29
4/5 anonim válasza:
Nekem kb fél évente kell új célt meghatároznom, mert ami közben megtetszett, azt meguntam, már nem motivál.
Nagyon utálom, hogy ilyen a személyiségem. Nincs ehhez való munka 🤔
2018. aug. 14. 10:54
5/5 A kérdező kommentje:
Hát remélem hogy átmeneti laposodás... Ez volt bennem a mozgatóerő szinte mindig, tervezgettem, utánanéztem, vártam a megvalósításra. Nemtudom mi van velem a nyarakon, mindig jött eddig valami pszichés sz*r...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!