Gyakori népe! Sportoltok? Mennyit? Mi a motiváció: fogyás, egészségmegőrzés, szerettek sportolni? Korotok?
Kíváncsi lennék erre. :)
Az itteni válaszolók sokkal tudatosabbnak, erősebbnek, pozitívabbnak tűnnek, mint úgy a széles ismerősi köröm.
Kíváncsi vagyok az itteniekre.
Én 25 vagyok, heti 2-3 órát sportolok, fogyni nem akarok, egészségmegőrzésből, de annyira nem hobbim, annyira nem szeretem, csak muszáj.
Ti?
Heti 5 edzésem van egy izomcsoport plusz heti 3 has,most akarok újra heti 3 kardiót is beiktatni.
31 évesen jobban nézek ki 25 évesen :)
Motivációm,hogy egy nagyon vonzó szexi alakot épitsek fel ilyen Lazar Angelov testet,plusz ki akarom próbálni versenyzést is.
Járok Margitszigetre futni heti 2-3 alkalommal.
Inkább csak úgy kedvtelésből, de azért pár kg mínusz is jól jönne.
28/F
Nem.
Többször próbáltam nekiállni, leginkább azért, hogy érezzem a mások által beszámolt pozitív hatásokat, meg azért, mert ülő az életmódom, de a "rekordom" egy hónap volt, és napról napra jobban utáltam, nem adott számomra semmi pozitívat, csak időpocsékolásnak éreztem. Dolgozom a kertben, de az ugye rendszertelen, nyáron kirándulok is, de az is csak alkalmi. Szerintem vagy akkor lesz esély rá, ha konkrét célom lesz vele és / vagy több szabadidőm lesz.
Még nem.
Nem tudom, hogy menjek kondiba, vagy itthon saját testsúlyos edzésmódot használjak, esetleg menjek-e el egy helyre valamilyen közösségi sportot űzni.
Izmosodni, fogyni, ismerkedni szeretnék.
F
Aki azert fut hogy fogyozzon az felejtse el. Kardioval nem lehet zsirt egetni. Max noveli az allokepesseged.
Aerob edzes v gyuras kell.
Én kihagytam vagy 3 évet a munkám miatt, fel is szedtem vagy 10 kilót, de most megint járok edzeni (heti 3x1,5h) és diétával kb. fél év alatt le is ment a 10 kiló (sőt igazából 15). Ja az edzés leginkább futás&gyúrás.
41F
Én nem sportolok,imádok főzni sütni,szeretem a finom ételeket,kb.átlagban napi 6-10 hideg sört megiszom,nem szedek gyógyszert,szerencsémre nem vagyok kövér,hanem teljesen átlagos.Fix mindennapos szakipari tevékenységeket végzek,és kinézetre 20 évet letagadhatok.
50F
Nem. Elég vékony alkatú vagyok, fogyni nincs miből. Régen szerettem futni, biciklizni, de miután megműtötték a térdem, nem bírja az erőltetést. (Vannak napok amikor csak sántítok) A lépésszámláló szerint azért 8-14 kilométereket lesétálok minden nap.
Gondoltam már rá hogy edzeni kéne, csak a hétköznapokon nagyon lefáradok. Na meg elég furcsa lenne egy izmos felsőtest, két vékony lábbal.
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!