Ha egy gyerek leszólít és megkér hogy vegyél neki cigarettát megteszed?
Idegen gyerek még nem jött oda hozzám, hogy vegyek neki cigit, de ha megkérne egy idegen kissrác akkor a legelső kérdésem mindenképpen az lenne, hogy hány éves, ha 13 fölőtt van és szimpatikus a kölyök akkor simán vennék neki.
Fiatalabb haverjaimnak már vettem, és azért mert tudom, hogy nem sokat fognak szívni naponta és, hogy nem fognak rászokni ténylegesen, mert látszott rajtuk, hogy csak próbálnak menőzni, de nem bírnának rászokni.
Ők 13-14 körül voltak asszem én meg 19.
épp tegnap szólított le egy tizenéves lány, hogy adjak neki egy szál cigit.
Mondtam neki nem vagy te még túl fiatal ehhez?
Elkezdte nyomatni a szövegét, hogy nem cigizik amúgy csak most nagyon rossz kedvében van, blabla bla végülis adtam neki, de csak egy szálat, annyit kért.
Másik, Ezelőtt kb 5-6 évvel pénztáros voltam supermarketban, akkor volt cigi a pultban, hát volt nem 1-2 fiatalkorú, aki vett cigit/piát, én meg nem szaroztam a személyivel, csak menjen a sor. Hozzáteszem, akkor még én is csak 20 voltam, nem érdekeltek más emberek, felőlem ott pusztulhatott volna el a gyerek a pult előtt, az sem érdekelt volna. Most így 26 éves fejjel, azért már máshogy gondolom :D
Legyen annyi elég a koromról, hogy felnőtt vagyok és nem 18.
Nem vennék. 7 évig dohányoztam. De már 8 éve nem dohányzom. Életem legundorítóbb döntése volt dohányozni. És a legbölcsebb volt leszokni.
Utolso: Úgy értettem hogy adna rá pénzt, csak ugye nem szolgaljak ki a dohanyboltban, ezért téged küldene be.
Koszonom a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!