Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV4: A "két zsivány gyerek"...

VV4: A "két zsivány gyerek" tényleg lerakta a cigarettát?

Figyelt kérdés
A mai összefoglalóban azt mondták, hogy Béci és Erzsi 1 hónapja nem gyújtott rá, pár napja viszont Béci a villában füstölt. Lehet, hogy ez valami kamu "leszoktató" cigi volt? Már csak azért is gondolom, mert a házban elvileg nem lehet dohányozni...
2011. márc. 10. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen az leszoktató cigi. Mű cigi vagy mi a neve, szóval nem igazi. De Jerzynek is van olyanja. De mikor megkapták a bagósok a leszokás lehetőségét, akkor mondták is nekik, hogy minden eszköz a rendelkezésükre áll a leszokáshoz.
2011. márc. 10. 20:24
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
nem tudom, de takarodjon haza :D
2011. márc. 10. 20:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az valami elektromos cigi, vagy mi, de a lényeg, hogy nem igazi. Azért is "füstölt" a házban. Igazira tényleg nem gyújtottak rá azóta.
2011. márc. 10. 20:35
 4/9 anonim ***** válasza:

De jó ez a kérdés.

Mikor dicsérték őket hogy leszoktak, akkor én is elgondolkoztam rajta, hogy vajon rosszul emlékszem-e, hogy pár napja láttam bélát füstölögni, de ezek szerintem nem emlékeztem rosszul.

2011. márc. 10. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
Az elektromos cigivel vízgőzt fújsz ki és nem ég hanem 1 kis piros LED van a végén.
2011. márc. 10. 23:01
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
23:01 az egyetlen értelmes válasz.Ment a plusz.
2011. márc. 10. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Kedves utolsó!

Már ne is haragudj, de legalább ketten válaszoltunk normálisan, az előtted írón kívül. Szóval azt hiszem a kérdés nem az volt, hogy mi az az elektromos cigi. Mert ha ez lett volna, akkor jogos amit írtál, de hát nem az a kérdés. Aki ezt írta annak bocs, tényleg jó a válaszod, de aki utánad írt, már a sok gyűlölködés mellett minket is annak néz,mármint gyűlölködőnek vagy nem tudom,akik szintén normálisat írtunk. Ja és ezt most én nem azért írom, mert hiányolom, hogy felpontozzon bárki, csak érdekes, hogy szerinted az az egy értelmes válasz született.

2011. márc. 10. 23:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, átsiklottam a válaszodon (és a másik válaszoló is jót írt még), csak a többi válasz is úgy kezdődött, hogy "ja én is láttam valamit nála, büdös p@raszt...", ilyenkor hajlamos vagyok átsiklani a jó de nem pontos válaszokon is.Bocsi.
2011. márc. 10. 23:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Oké, csak már a sok vv gyűlölködő embertől esküszöm elmegy a kedvem válaszolni bármire is, és emiatt kicsit kiakadtam, bocsi :)
2011. márc. 11. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!