Továbbjutott László Attila ( az a székely gyerek) tegnap a Csillag Születikben?
húú, én annyira szeretem őőőt , nagyon szépen beszél, és a hangjaaa *-*
14/L
wáááááááááááááááááá :"D:"D:"D
köszi,köszi, köszi.
Mindig az eredményhirdetés előtt alszok el : (
Nekem a válogató óta meg van a kedvensem, Attila. Nagyon tehetséges fiú, mitagadás elvarázsolt a hangjával és a személyiségével. Akárhányszor meglátom, meghallom az jut eszembe, hogy mennyire szeretnék eljutni Erdélybe a családommal. Több ismerősöm, rokonom volt már kint, s mindenki ódákat zenget róla. Szeretném már látni én is, átélni egy kicsit ezt az egészet, megismerni az ottani életet, a hagyományokat, szóval mindent. Szeretnék egy kicsit részese lenni az erdélyi magyar életnek:)
Én Attilának drukkolok, hozzáteszem a Boglárkának is szép hangja van, akit a srác kísér zongorán, de Attila szerintem kiemelkedőbb.
15/L
Alap,hogy továbbjutott:)
Nekem is ő a kedvencem =) Remélem megnyeri.
Amúgy én is erdélyi vagyok:)
Hajráá Attila=)
14/L
Kedves 11:28!
Az általad felsorolt csoportok határainkon túl élő MAGYAROK. A romák pedig mindig is híresek voltak a muzikalitásukról. Mi ezzel a baj?
Attila nekem is nagy kedvencem, és tényleg gyönyörűen beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!