Továbbjutott László Attila ( az a székely gyerek) tegnap a Csillag Születikben?
húú, én annyira szeretem őőőt , nagyon szépen beszél, és a hangjaaa *-*
14/L
11:28-as:
Nem mindegy, hogy románról, szerbről, szlovákról beszélünk, vagy magyarról. Az erdélyben élők nagyon nagy %-a magyar, csak az első világháborút lezáró tiranoni béke értelmében már nem magyar terület, hanem román. Ettől függetlenül ők még magyarok, és tudod, sok magyarországi magyar példát vehetne róluk. Az ahogyan megtartották a népi szokásokat, hagyományokat, az életvitelük egyszerűen sokkal inkább emlékeztett a korábbi magyar életre, mint a magyarországi magyarok. Ez példaértékű lehet és ehhez társul még az az igazi ízes beszéd, ami engem személy szerint elvarázsol..
Attilának valóban nagyon jó hangja van, ezt még mindig tartom*.*
15/L
13:04-es:
Úgy látom, te még mindig nem vagy tisztában azzal, hogy ki ő. Amíg ilyeneket nem tudsz, nem kellene véleményt alkotni, mert csak magadat minősíted vele. Nem vagyok valami tehetséges éneklés terén, nem értek hozzá, de lehet hallani, hogy milyen szépen ki tudja énekelni a hangokat. Az viszont igaz, hogy normális véleményt alkotni HANGJÁRÓL csak akkor lehet majd, ha hallottuk mást is énekelni, nem csak Máté Pétert, bár kétség kívül, ez megy neki. Még azt is értem, hogy kell, hogy jól nézzen ki, ahhoz 'sztár' legyen, de hidd el, nem ezen múlik minden. Hiába helyes, ha nincs hangja. Eddig úgy tűnik hangja van és ő amolyan tipikus 'helyesfiú'.
És hogy tisztázzuk, még mindig nem román. Erdélyben élő magyarról beszélünk, valóban Romániához tartozik, de nem román..
Kérdező, elnézést, hogy harmadszor válaszolok már, de nem tehetek róla, bántja a szemem, fülem, ha lerománozzák, hiszen nem az.
15/L
Ő megnyerhetné. Egyszerű gyerek,semmi extra.Egyáltalán nem cicafiú.Attól kell félni maximum,hogy a média elb*ssza és b*zit csinál belőle.
Amúgy tényleg szépen beszél,eredetileg a magyarok is így beszéltek,amit mi beszélünk az már egy elkorcsult változat.
Kedves 11:28!
Én egy "szerb"magyar vagyok és üzenem,hogy tehetsz
egy szívességet és bekap.hatod!
Akkor is értékesebb ember vagyok mint te!Mert egy nyelvel
biztos,hogy többet tudok...
"Kedves 11:28!
Én egy "szerb"magyar vagyok és üzenem,hogy tehetsz
egy szívességet és bekap.hatod!
Akkor is értékesebb ember vagyok mint te!Mert egy nyelvel
biztos,hogy többet tudok..."
Gratulálok...
Basszus ezen annyira, de annyira nem érdemes vitatkozni. Aki nem érti meg a származásokat, annak felesleges magyarázni.
Amúgy a fiú is nagyon aranyos, meg minden, a hangjáról nem is beszélve.
Én is nagyon ki szeretnék jutni már Erdélybe, főleg barátnőmhöz. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!