Krizbai Teca vajon akkor is továbbjutott volna, ha nem lenne vak?
Oké-oké, jó hangja van, de szerintem az is közrejátszott, hogy vak.
Szerintem... (nem provokálni akarok).
hát mindenképp jobb hangja van mint annak a kínai lánynak és ő is bejutott
amúgy meg elég nagy szó hogy milyen jól játszik zongorán vakon , azért az nem semmi
"hát mindenképp jobb hangja van mint annak a kínai lánynak"
Ez mondjuk remélem vicc volt.
Most először láttam ezt a műsort, de messze a kínai csaj volt a legjobb előadó. A vak csaj meg erős közepes. Fullon a zongorára kéne koncentrálnia, és nem popzenei szinten. Mert ahhoz ért. Jól.
Én is ezt mondom.
Sajnálatos, hogy vak, de a hangja attól még nem a legjobb. Tényleg csak erősen közepes.
Ez a műsor más,mint az X-faktor.Ott énekhangot,szinpadi megjelenést,jó mozgást,csinos külsőt kerestek vagyis egy igazi sztárt,aki eladható. A csillag születik pedig a különlegességet keresi,azt,amit máskor,máshol nem láthatunk,mert sehova nem "fér be". Vannak meghökkentő pillanatok és néha igazán emberi a műsor. Tabáni Istvánnak elképesztő hangja van,de az X-faktorból repült volna,hisz nem popsztár alkat,nem lehet tökéletesre gyúrni,mégis van benne valami,a személyiségében,ami megfog.Sírni a fényév távolságon,egy X-faktoros nem teheti meg,ott mindennek tökéletesnek kell lennie,mert csak a profizmus a lényeg.
Krizbai Teca szintén nem X-faktoros alkat.Szépen énekel,vakon zongorázik,értelmes szöveget ír és kellemes zenét.Nekem ez elég,ahhoz,hogy látni akarjam még párszor.Különleges,egyedi és nem azért,mert vak,hanem annak ellenére,hogy vak.
A saját képességeivel pedig szerintem mindenki tisztában van.Nem sofőrnek jelentkezett a királyi családhoz,hanem azt hozta,amihez ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!