Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Krizbai Teca vajon akkor is...

Krizbai Teca vajon akkor is továbbjutott volna, ha nem lenne vak?

Figyelt kérdés

Oké-oké, jó hangja van, de szerintem az is közrejátszott, hogy vak.

Szerintem... (nem provokálni akarok).

2011. ápr. 30. 23:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező nekem is pont ez jutott eszembe. Szerintem a csaj körbe lett nyalva, a zsűri se mondott neki semmi rosszat, pedig szerintem nincsen benne semmi különleges, átlagos a hangja. Szinte biztos vagyok benne, hogy hogyha nem lenne vak nem jutott volna be, csakhát sokan megsajnálták, és ezért szavaztak rá. Szerintem...
2011. máj. 2. 18:48
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
najó ezt most tényleg belehet fejezni, semmi emberség nincs bennetek? itt dobálóztok a szavakkal, zenéhez gondolom semmitnemértőként, had súgjak most meg nektek valamit, Timi Chen hangja sokkal jobb mint Tecáé, de Teca magasan Timi felett van, mivel Timi hangja nem tiszta, míg Tecáé kristálytiszta, nagyon kevés profi zenésznek ennyire tiszta a hangja, és próbálj meg csukott szemmel zongorázni, és akkor mond hogy Teca tehetségtelen, nem azért van itt mert vak, hanem azért mert tehetséges, őt nem kinevetni meg kigúnyolni kellene, kapott így is eleget az élettől
2011. máj. 2. 23:51
 13/18 A kérdező kommentje:

Szerinted ki gúnyolta ki, meg nevette ki ? Senki.

Állítsd le magad, légszíves. AMúgy Timit sem istenítette senki, de azért gondolj bele. Ha nem lenne vak,-és most minden bántás nélkül, hogy értsd-, továbbjutott volna ?

Nem.

2011. máj. 3. 18:49
 14/18 anonim ***** válasza:
66%

Tényleg azok akik itt bántják, egyátalán nem értenek a zenéhez. Timi chennek jobb hangja van??

Ugye ez csak vicc? Lehet hogy szép hangja, van de Krizbai Teca magasan veri. Meg hát vakon zongorázni. Hidd el hogy ha nem lenne vak is, bekerült volna. Mert már az hogy zongorázik az magába, nagy dícsőség, de hogy még vakon, az már dupla dícséret.

2011. máj. 6. 13:34
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Egy kicsit az is közrejátszhatott, hogy a vaksága miatt sajnálták Tecát, de a hangját is biztosan figyelték!

Ha egy vak ember elmenne és totál hamisan énekelne, akkor nem szavaznának rá csak azért, mert vak! Tecának van tehetsége. (Nem akarok veszekedni senkivel).

2011. máj. 11. 20:37
 16/18 anonim válasza:
76%

Nem bántásképp,mindenkinek meg kell adni a lehetőséget,de baromi unalmas már hogy az összes tehetségkutatónk cigánnyal,szegénnyel,árvával meg mindenféle hátrányos helyzetűvel van tele.

Higgyétek el,hogy ezeket direkt tolják be,a minél több szavazat érdekében. Mert a cigányok sajátjukénak tekintik a cigányt és szavaznak,a határon túlira szintén plusz egy szavazóbázis nyomja az sms-t,a szerencsétlen sorsún meg megesik az emberek szíve és azért is küldd egy sms-t.

Ez így működik,ettől függetlenül nyilván tehetségesek ők,de én pl. nem vagyok kíváncsi rájuk.

Hozzanak létre ezeknek egy segélyvonalat akkor és lehet küldeni a pénzt.

2011. máj. 23. 22:25
 17/18 anonim ***** válasza:

05-01 19:42 nagyon jól megfogalmazta a lényeget, teljesen egyet értek vele, nem is kell tovább ragozni.

Én örülök, hogy Teca ott van, jól csinálja, amit csinál, és remélem, viszi valamire vele.

2011. máj. 29. 18:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jutott volna tovább... 1000x meg 1000x jobb volt nála...
2011. júl. 2. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!