Lehetek újra kislány? 16/L
Nem, az életben -sajnos vagy nem sajnos - csak előre haladhatunk.
De ne aggódj, bele lehet jönni ebbe is.
Természetesen tudom, hogy nem lehetek újra gyerek. De annyira nehéz.
Igazából ezt a kérdésemet egy másik itteni kérdés hozta ki belőlem. Pontosabban inkább a válaszok.
Nem.
Elég szomorú amúgy, sokszor én is visszavágyom a gyerekkoromba, nem tudom feldolgozni a sok információt amit hozzámvágnak, a rengeteg értelmetlen dolgot amit csak úgy el kellene fogadnom, a tömérdek szabályt amit muszáj vagyok betartani, szóval magát azt, hogy kezdek felnőni.
Na mindegy, csak túlesünk egyszer rajta kérdező. :)
19/F
Ha rátalálsz önmagadra, akkor onnantól nem fogod bánni, hogy felnőttél. Elég szar, nem szokványos dolgok is történtek az életemben, de a világért nem változtatnék rajtuk még véletlenül sem. Azok miatt az események miatt vagyok az, aki vagyok ma is. Meg mellesleg, én tudom magamról, hogy már nem igazán fogok változni senki és semmi kedvéért sem. Nyilván alkalmazkodok, ahogy pl. egy memória szivacs, de pont ezért nem fognak a személyiségem alapjait képező tulajdonságaim változni :D
OFF: néha kimozdulok a számítástechnika kérdéskörből is és rányomok valami random, hirtelen érdekesnek tűnő, nem a témámhoz tartozó kérdéshez is. Most itt kötöttem ki.
Annyira nehéz most bármit is írnom. Nem vagyok depis, inkább mérges. És talán nem is a világra, hanem inkább az emberekre. Mert mi emberek tesszük tönkre a saját hülyeségeinkkel a világot és nem a világ magát.
#6 Pontosabban több is volt, de lényegtelen. Nem fontos tudni, hogy mik voltak.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!