Ha egy gyerek leszólít és megkér hogy vegyél neki cigarettát megteszed?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem. Ha történt már ilyen, volt lelkiismeretfurdalásod? Azt is írjátok meg hogy miért igen/nem és hogy hány évesek vagytok.2018. nov. 28. 16:12
1/20 anonim válasza:
Ha olyan kedvem van és normális, szimpatikus a gyerek, akkor igen. Én is cigiztem...
27.
5/20 anonim válasza:
Ez az egyik legrosszabb dolog, amit az emberiség kitalált. Én is dohányoztam sok évig, örülök hogy már sok éve nem szívom.
Nem tenném meg.
37F
6/20 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek ment a zöld kéz. Az befolyásol hogy udvarias-e illetve h nagyon kicsi vagy idősebb? Jöhetnek mèg vàlaszok.
2018. nov. 28. 16:32
7/20 anonim válasza:
Nem befolyásol.Ugyanúgy nemet mondok mindenkinek.
8/20 anonim válasza:
Persze hogy nem. De 18 évesen jóhogy én vettem minden olyan osztálytársamnak akik pár hónappal fiatalabbak voltak.
9/20 anonim válasza:
aki kb 15 fölött van annak veszek ha normálisan megkér.
10/20 anonim válasza:
Orvos vagyok, ha vennék az kb. olyan lenne mint pofánköpni saját magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!