Ti adtok és ha igen, hogyan adtok a benzinkutasnak borravalót? Mit kell, hogy tegyen, hogy adjatok?
Egy nyugdíjas rokonomat felvették benzinkutasnak, a jövő héten kezd. Nagyon alacsony fizetéssel, de azzal a feltétellel, hogy az övé a jatt amit kap.
Elgondolkoztam rajta, hogy manapság ki ad borravalót a benzinkutasnak? Bevallom, nekem eddig nem jutott eszembe, a shopban fizetek kártyával és kész.
@11
Szolgaltatástól függ. Van akivel úgy van a szerződés hogy első zárt ajtóig jön(pl társasház bejárati ajtaja, családi ház kapuja. kisebb csomagok esetén általában ilyen).
De olyan is van, hogy benne van hogy felhozza a lakásba(pl nagyobb háztartási gépek esetén szokott így lenni)
Én sose adok, mindig magamnak is tankolok. Elég rémtörténetet hallottam hogy a kollega elkalandozott fejben és rossz üzemanyagot töltött az autóba.
Na nekem nincs sok pénzem ezt megjavíttatni. Szóval az a biztos ha én tankolok. Bent a kasszásnak meg max annyira jár szerintem mint a tescoban a kasszásnak.
Én is csak ritka esetekben. Általában, ha kérdezi, hogy segíthet-e csak annyit mondok, hogy köszi csak tankolok.
Ablaktörlésért, kerék csekkolásért mindig adok 200-500 Ft-ot, ezeket hosszú utak előtt szoktam kérni.
Én szoktam 1 vagy 200 Ft-ot adni ha megtankol nekem.
Bár magam is meg tudnám tenni de ha már odajön és megkérdezi, elfogadom a segítséget.
Ismerősöm dolgozott kúton, néhány éve ő átlag 2000et szedett össze naponta elmondása szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!