Illik ez esetben borravalót adni?
6000 ft-os jatt? Egy sminktetoválónak?
Ettől akkora sokkot kaptam, hogy nem is tudok válaszolni arra, mit csinálj legközelebb.
6.! Ezen én is elcsodálkoztam.
Kérdező! Én nem adnék, már megkapta bőven a magáét.
Úgy látom a többség már nem adna. De nem lenne az nagyon égő? 1000 forintot nem lenne képem adni, úgy gondoltam adok egy 5-öst, ha ez nagyon nevetséges összeg, akkor max. egy tizest.
Nem tudom mennyi jattot szokás adni ilyen szolgáltatásnál. Egy elég híres, és drága sminktetováló mesternél voltam. 4ezerre végződött az összeg amit fizetnem kellett, és felkerekítettem egészre. Nekem ez akkor ott korrektnek tűnt. Ki tudja, lehet, hogy még több jattot is szoktak adni.
Ezért is rágódom most azon, hogy az elméletileg ingyenes korrekcióról mennyire ciki úgy kisétálni, ha valóban egy forintot sem adok.
# 9 Mert, miért is? Ne akarj itt fél mondattal szellemeskedni. Nyugodtan fejtsd ki.
Feltettem egy kérdést, amire ideböfögtél valamit. Neked nem kötelező ám mindenbe belekontárkodni, amire nem tudsz értelmes választ adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!