Mennyi borravalót szoktatok adni a benzinkutasnak ha lemossa a szélvédőt?
Szívesebben mosom meg magam.
Ha mégis előfordul,hogy kutassal tankoltatok,elvárom,hogy a szélvédőt is lemossa mellé amiért egy százast adok és nem vagyok sóher vele.
Ha ötpercenként dolgozik ily módon fél percet akkor azzal az óránként 10 perc megfeszített munkával napi 10 000 forintot keres - természetesen a bejelentett fizetésén felül,adómentesen.
Egy húszas volna reális.
Előttem lévőnek:
Jól esik, hogyha kötekedhetsz vele? Ez a munkája, ugyanúgy, mint a pincérnek, aki szintén nem tesz semmit azon felül, hogy végzi a dolgát, mégis illik neki adni borravalót. Szerintem bunkság ha rossz szemmel nézel rá, az a dolga, hogy a kocsidhoz "nyúljon", nem azért fizetik, hogy téged nézzen.
Nem az a dolga! Az a dolga, hogy (ha kérem) akkor megtankolja az autómat. A szélvédőmosás nem feladata! Ha kérem, hogy mossa le, akkor lemossa, és fizetek neki. Ennyi.
Pincérnek sosem adok borravalót, pontosan ezért, mivel semmi mást nem csinál, csak a munkáját végzi, amiért fizetést kap. Ha a pincérnek borravalót kell adni, akkor miért nem kell a Tesco-s pénztárosnak, aki még szépen is mosolyog rád erőltetetten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!