Boldog vagy? Ha igen, miért, ha nem, miért nem?
Igen. Hogy miért? Mert látom az élet szép oldalát. Januárban egy csodás gyermek anyukája leszek, és a párom hihetetlen fantasztikus apuka lesz.
Már most nagyon sokat köszönök az életnek és hálás vagyok, hogy élek. :)
Nem
-Nincsenek barátaim még haverjaim sem. Kb minden emberi interakciómnak "oka" van. Pl.: X dolgot kell egyetemen csinálni, ezért arról beszélek valakiről, vagy boltban veszek valamit.
-Rossz a közérzetem. Mindig fáradt vagyok.
-Alacsony az önbecsülésem. Nem vagyok megelégedve a külsőmmel. Konditerembe járok, futok, boxolok, szóval ha az átlagot nézzük nem vagyok olyan rossz fizikai állapotban, de én rettenetesnek tartom ahogy kinézek.
-Zavar, hogy semmiből sem vagyok kiemelkedően jó max átlagos vagy picit átlag feletti.
-Kb 5 éve nem volt barátnőm.
-Páran azt hiszik meleg vagyok.
-Kórosan szorongok. Olyan durván, hogy 5-10 percen át kell győzködnöm magamat, csak hogy elhagyjam a lakásomat.
-Plusz van pár ember, akik basztatnak a szorongásomból eredő fizikai tünetek miatt... amitől jobban szorongok.
igen is meg nem is.
igen,mert gyönyörű családom van,szép feleségem,szép kislányom,egészségesek vagyunk,ez meg így egybe ritka kincs.
viszont a vállalkozásomban a megélhetésemben az utóbbi 2 évben állandóan bezavar valami rajtam kívül álló dolog a kiegyensúlyozott működésbe ami idegileg felőröl lassan.
Változó, valamikor az vagyok valamikor nem, próbálok rajta változtatni, most is aludnom kéne már és megint el ba....m,
Így nehéz lesz ki alvatlanul a mai napon új életet kezdenem, de ma mikor fel kelek csak boldog leszek, mindenben csak a pozitív dolgokat fogom látni és végre el kezdem tanulni a nyelvet aztán egy idõre le is lépek auf widerstehen Ungarn, Österreichbe vagy is Ausztriába aztán az angolt is meg tanulom és amíg fiatal vagyok addig csak utazok és fel fedezem a világot majd, csinálok egy kis farmot, szóval ha ezeket el érem nagyon boldog leszek.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!