Nektek boldog életetek van? Ha igen miért, és ha nem, miért nem és mitől lenne boldog/boldogabb?
Nem mondhatni, hogy bolgog eletett elek.
Elköltöztünk es az uj sulimba egy gyerek mindig piszkalt.
Utana nem mertem sohova sem menni. Es mindig sirtam, mert annyira feltem
Most mar elkerültem onnan, de ezek az emelekek meg mindig meg vannak. Nehez tul tennem magamon ezen, hogy ugy erzem, hogy mar megalaztak.
16L
Én egész boldog életet élek. Igazából különösebb oka nincs, csak épp tudom értékelni az apró örömek is. Nyugodt természetű vagyok, szinte sosem voltam ideges. Kiegyensúlyozott vagyok, nincs komolyabb okom sosem, hogy aggódjak. A szociális életem rendben van..anyagi helyzetem is eléggé megfelelő.
Nekem ennyi elég, hogy boldog lehessek!
Szép napot!
Szia, már nagyon nem ideális a kérdés, de aki mégis ratalal erre kérdésre az látni fogja a kommenteket is. (mint például most én)
Én nem vagyok jelenleg boldog. Kiegyensúlyozatlan vagyok, néha örülök az apró dolgoknak néha nem. Nem úgy élem az életem ahogyan szeretném. És ez az ami nem tesz boldoggá. Illatve az, hogy amit szeretnék, nem akarom eléggé. Nincsenek céljaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!