Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 11 éves kislányt megerőszakolt...

11 éves kislányt megerőszakolt 2 sportoló?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről ?

Létezhet hogy 2 olyan középkorú volt élsportoló hónapokon keresztül a lány akaratán kívül erőszakol egy gyereket és közben ez senkinek sem tűnik fel?

Nem Ferdít ez egy kicsit hogy 3-4 éve a nevelőapját is megvádolták ezzel?

Amikor meghallottam ezt nagyon elszörnyülködtem mert elhittem az egészet de most már egyre kevésbé hiszem el, nevelőotthonban nőttem fel és láttam nagyon nagyon érdekes dolgokat bent és az hogy egy 11 -13 éves lány hogy tud manipulálni hát ezek a dolgok pl bent semmik voltak azaz baromira nem gyerek már főleg mostanában és simán ki tudom nézni hogy ez egy megrendezett dolog valakinek a bepiszkolására.

13 évesen egy lánynak ( Tudom jól mert félelmetes hogy mennyire gonoszak és agyafurtak tudnak lenni ezen a téren is a lányok /fiúk) milyen következményel járhat ez?

Kiváncsi vagyok a véleményekre és kiváncsi vagyok hogyha kiderül hogy ez egy lejárató kampány és belebuknak akkor itt tételezzük fel hogy 2 embert szinte tönkre tettek / (xyz és a kislány mert vszeg nem egyedül találta ezt ki....) ha mégis kiderül hogy ez kacsa volt, hogyan fogják megbüntetni a kislányt illetve a felbujtót ha volt ilyen?

nyilván nem csak ejnyebejnyét kap legalábbis ha pl az én apámmal tennék ezt és kiderül hogy hamis volt minden az biztos hogy kegyetlen modját találnék annak hogyan kompenzáljak.

Ha meg igaz, úgy is kifogják deríteni akkor a 2 ikonunk nyilván megkapja a büntetést ...

2018. szept. 18. 23:29
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
100%
Van egy szakkifejezés: fabulál, azaz kitalál egy sztorit, ami Andersent is űbereli. A kisqrvapitsa neve, annak famíliája, kedves anyukája és apukája, hogyhogy nem lett megnevezve? Netán ebben is Gyárfás keveri a pisztolygolyókat?
2018. szept. 19. 21:31
 62/66 anonim ***** válasza:
100%
48-es: egy élsportolónak kb. tized annyi oka lehetne arra hogy leánygyerekeket molesztáljon, mint egy katolikus papnak...
2018. szept. 19. 21:49
 63/66 anonim ***** válasza:
8%
Rájöttem fölösleges pedofil védő beteg állatokkal vitatkozni mert lepontozás lesz a vége.
2018. szept. 20. 00:49
 64/66 anonim ***** válasza:
75%

Én nem védem a pedofilokat utolsó. De tudod, semmi bizonyíték nincs arra, hogy ez a két sportoló az lett volna. Persze, ha azok, akkor bűnhődjenek keményen, de most még felesleges ítélkezni.

Egy barátom anyja egyébként gyermekpszichológus, szerinte lehet sajnos rá esély, hogy tényleg történt valami. Az a baj, hogy nem tud mindent. Pl. olvasta, hogy ez a kislány mentálisan sérült és kezelésekre is járt. Ugyanakkor nem tudja, hogy ez mikor volt.

2018. szept. 20. 07:55
 65/66 anonim ***** válasza:
100%

Oké. #63, te egy mocskos pedofil vagy, tudom, hogy tegnap két 11 éves lányt kötöztél ki az otthonodban és elvetted a szüzességüket. Most megyek is a Blikkhez/Origohoz (egykutya) és előadom a sztorimat+felnyomlak a rendőrségen. Nekem úgy sem kell bizonyítanom a sztorimat, max nyalok kicsit a Zorbánrencernek és én jó is vagyok. Innentől kezdve sok szerencsét a neved tisztára mosásához

Ui.: ugye szar lenne, ha az imént felvázolt forgatókönyv lezajlana? Főleg úgy, hogy én is tudom nincs igazam...

Ja, és ezzel nem fogom senki pártját. Konkrétan azt sem tudom kikről van szó, nem is néztem utána, csak az itteni infómorzsákból tájékozódtam. Hatalmas fenntartásokkal kezelem eleve a sztorit magát, de a felek állításait is.

2018. dec. 29. 12:49
 66/66 anonim ***** válasza:
64 tökmindegy mikor volt mert aki hülye az az is marad, agybaj nagybaj xd
2023. júl. 29. 09:09
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!