11 éves kislányt megerőszakolt 2 sportoló?
Mi a véleményetek erről ?
Létezhet hogy 2 olyan középkorú volt élsportoló hónapokon keresztül a lány akaratán kívül erőszakol egy gyereket és közben ez senkinek sem tűnik fel?
Nem Ferdít ez egy kicsit hogy 3-4 éve a nevelőapját is megvádolták ezzel?
Amikor meghallottam ezt nagyon elszörnyülködtem mert elhittem az egészet de most már egyre kevésbé hiszem el, nevelőotthonban nőttem fel és láttam nagyon nagyon érdekes dolgokat bent és az hogy egy 11 -13 éves lány hogy tud manipulálni hát ezek a dolgok pl bent semmik voltak azaz baromira nem gyerek már főleg mostanában és simán ki tudom nézni hogy ez egy megrendezett dolog valakinek a bepiszkolására.
13 évesen egy lánynak ( Tudom jól mert félelmetes hogy mennyire gonoszak és agyafurtak tudnak lenni ezen a téren is a lányok /fiúk) milyen következményel járhat ez?
Kiváncsi vagyok a véleményekre és kiváncsi vagyok hogyha kiderül hogy ez egy lejárató kampány és belebuknak akkor itt tételezzük fel hogy 2 embert szinte tönkre tettek / (xyz és a kislány mert vszeg nem egyedül találta ezt ki....) ha mégis kiderül hogy ez kacsa volt, hogyan fogják megbüntetni a kislányt illetve a felbujtót ha volt ilyen?
nyilván nem csak ejnyebejnyét kap legalábbis ha pl az én apámmal tennék ezt és kiderül hogy hamis volt minden az biztos hogy kegyetlen modját találnék annak hogyan kompenzáljak.
Ha meg igaz, úgy is kifogják deríteni akkor a 2 ikonunk nyilván megkapja a büntetést ...
Volt ez a Michael Jackson-ös ügy is. Érdekes módon addig, ameddig nem lóbálta ki az erkélyről a gyereket, addig nem beszélt senki arról, hogy molesztált volna gyerekeket, meg nem volt semmi feljelentés...
De ha esetleg mégsem a média f@xsága, akkor szerintem a gyerek is csak egy áldozat. Ugyan miért találna ki ilyet egy gyerek és mi oka lenne rá? Hacsak tényleg nem történt valami... De szerintem ezt az egészet a szülők találták ki. Volt valami vita a felnőttek közt, aztán így akarnak most bosszút állni a lány szülei.
Az is érdekes, hogy olyan sok gyereklány jár oda és csak azt az egy kislányt erőszakolták meg? Egy pedofil nem elégszik meg csak egyel... Hacsak nem hallgat a többi lány is.
Ez esetben viszont nem kéne akkor az összes odajáró és a már nem odajáró kislányt is kihallgatni?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!