Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 11 éves kislányt megerőszakolt...

11 éves kislányt megerőszakolt 2 sportoló?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről ?

Létezhet hogy 2 olyan középkorú volt élsportoló hónapokon keresztül a lány akaratán kívül erőszakol egy gyereket és közben ez senkinek sem tűnik fel?

Nem Ferdít ez egy kicsit hogy 3-4 éve a nevelőapját is megvádolták ezzel?

Amikor meghallottam ezt nagyon elszörnyülködtem mert elhittem az egészet de most már egyre kevésbé hiszem el, nevelőotthonban nőttem fel és láttam nagyon nagyon érdekes dolgokat bent és az hogy egy 11 -13 éves lány hogy tud manipulálni hát ezek a dolgok pl bent semmik voltak azaz baromira nem gyerek már főleg mostanában és simán ki tudom nézni hogy ez egy megrendezett dolog valakinek a bepiszkolására.

13 évesen egy lánynak ( Tudom jól mert félelmetes hogy mennyire gonoszak és agyafurtak tudnak lenni ezen a téren is a lányok /fiúk) milyen következményel járhat ez?

Kiváncsi vagyok a véleményekre és kiváncsi vagyok hogyha kiderül hogy ez egy lejárató kampány és belebuknak akkor itt tételezzük fel hogy 2 embert szinte tönkre tettek / (xyz és a kislány mert vszeg nem egyedül találta ezt ki....) ha mégis kiderül hogy ez kacsa volt, hogyan fogják megbüntetni a kislányt illetve a felbujtót ha volt ilyen?

nyilván nem csak ejnyebejnyét kap legalábbis ha pl az én apámmal tennék ezt és kiderül hogy hamis volt minden az biztos hogy kegyetlen modját találnék annak hogyan kompenzáljak.

Ha meg igaz, úgy is kifogják deríteni akkor a 2 ikonunk nyilván megkapja a büntetést ...

2018. szept. 18. 23:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
85%

Egyetértek azzal, aki írta korábban, hogy mindenkit megillet az ártatlanság vélelme. Pláne, hogy egyelőre csak a nagyobb szennylapok cikkeztek erről, ahogy látom, vagyis szokásukhoz híven színezgették a sztorit.

Nem érdemes tehát itt találgatni, vajon igaz-e vagy sem, de mivel úgy látom, sokan nagyon nem gondolják ezeket a dolgokat, írok pár dolgot, amin érdemes elmélázni:

– A kislány szeirntem mindenképpen áldozat. Hogy miért? Ha igaz a sztori, és zaklatták, akkor azért, ha nem igaz, hanem rávette valaki (anyja vagy bárki) a hazugságra, akkor meg azért. Ha azok igazak, amiket írtatok („lop, csal, hazudik” stb.), az is azt bizonyítja, hogy valami nagy gáz van a körülötte lévő felnőttekkel, hogy nem segítettek rajta már korábban.

– „Kizárt, hogy két vízilabdás válogatott rá legyen szorulva egy fejletlen kislány fejletlen testére!” – aki kislányokkal kezd, az nem „rá van szorulva”, hanem erre gerjed.

– „Szemétség amit az ország kiemelkedő hőseivel tesznek.” El kell, hogy szomorítsalak, a legtöbb pedofil (a családtagok után) az ilyen „kiemelkedő hősök” (bár egy sportoló távol áll a hőstől), a társadalom oszlopos, köztiszteletben álló tagjai közül kerül ki. Pont emiatt nem szoktak gyakran hinni az áldozatoknak, hiszen a „tiszteletes úr / a miniszerter úr” stb. olyan híres, jó ember, ilyet nem tenne sosem. Hát pedig de. Pont az ilyen emberek tudnak (a családtagokon kívül) észrevételenül a gyerekekkel olyan közeli kapcsolatba kerülni, hogy ezt megtehessék.

– Gondoljuk át, mi lehet a motiváció. A kislány így akar „híressé válni”? Mégis hogyan, ha az ő neve nem jelenik meg sehol? Ha már összeesküvés-elméleteket gyártunk, logikusabban hangzana, hogy valakinek érdeke a két fickó eltávolítása (olvastam cikket egy tervezett beruházásukról, tán az böki a csőrét valakinek), így lefizették az anyukát pl. Kik itt a hunyók akkor? Megint csak a felnőttek. És ha így lenne, az egész sztori csak a pénzről szólna. (Érdekes adalék, hogy a kormányközeli szennylapok írták meg a nevét a két pólósnak. Nem állna távol a ner eszközeitől valakiket így kigolyózni.)

2018. szept. 19. 12:49
 32/66 anonim ***** válasza:
0%
Igen azt hogy a pedoknak bortonbe a helye
2018. szept. 19. 12:49
 33/66 A kérdező kommentje:
31 # igazad van kb mindenben de azt tegyuk hozza hogy egy 13 eves lanynak van mar eszek :) rendorsegen jartam mar en is parszor kolyok koromban pl lopas miatt es egy dologra biztosan emlekszem :) arra hogy kifejezetten elmondjak hogy ez egy k nagy vád! Szoval akar gyerek akar nem amit nyilatkozik annak a valosagnak kell lennie kulonben hamis tanuzasert akar 13 eves eloveszik az anyjaval egyutt !
2018. szept. 19. 12:54
 34/66 anonim ***** válasza:
100%

31 # vagyok.

Te a saját környezetben lévő emberekből indulsz ki nyilván, de ettől még nem igaz, hogy minden 13 évesnek „van esze”. A felnőttek közt is van, aki hazudik ilyen komoly ügyben, nemhogy a gyerekek között. Ahogy elég mondjuk itt a kérdések közt böngészned kicsit, és láthatod, hogy olyan komolynak szánt kérdéseket tesznek fel (saját bevallásuk szerint felnőtt) emberek, amik – hogy szépen fogalmazzak – elég nagy értelembeli hiányról tesznek tanúbizonyságot. Emellett bármi lehetséges, akár az is lehet, hogy valami pszichés betegsége van a lánynak, és valóságnak él meg valamit, ami nem.

De ezeket nem tudjuk, és nem azt akarom vele mondani, hogy a lány hazudik, csak a felvetésedre reagáltam. Remélhetőleg kiderül az igazság, és minden helyre kerül.

2018. szept. 19. 13:16
 35/66 A kérdező kommentje:
Helyere kerulhet , de helyre nem lehet mar a kárt hozni
2018. szept. 19. 13:20
 36/66 anonim ***** válasza:
100%
Ez jogos, de itt a legeslegnagyobb vétséget azok követték el, akik nyilvánosságra hozták a két vádlott nevét.
2018. szept. 19. 13:30
 37/66 anonim ***** válasza:
0%
Megerdemeltek a pedok mindenki tudja ki a igazi pedo
2018. szept. 19. 13:38
 38/66 anonim ***** válasza:
100%

Abban a városban, ahol élek, egy 13 éves lány hasonló történetet adott elő.

Elcsábította az egyik tanárát (26), felmentek a lakására, lefeküdtek, otthon meg azt mondta a csaj, megerőszakolta a srác. Szerencsére a csaj anyja észnél volt, nem rohant egyszerre a rendőrségre, meg hát ismerte is a lányát (elég problémás csaj amúgy), és addig faggatta, míg kiderült, hogy a sztori fele nem is úgy volt, nem is erőszak volt, hanem beleegyezéses, stb. A nyavaja tudja, hogy miért csinálta a csaj, szerintem élvezte, hogy egy felnőtt férfit az ujja közé tudott csavarni...

Nyilatkozataik alapján szerintem a két sportoló nem követett el semmit.

2018. szept. 19. 14:02
 39/66 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nézd, ha valakit ilyennel vádolnak, nyilván nem fogja bevallani, hiszen tudja, milyen következményekkel járhat.

Egyébként aki egy 13 évessel felnőtt létére szexuális kapcsolatot létesít (akár úgy, hogy a lány kezdeményez), az sáros, nincs mese.

Sztorim nekem is van, csak a saját baráti körömben három olyan lányt ismerek, akiket molesztáltak gyerekkorukban. Egyiküknek nem hitt az anyja, azt gondolta, csak „irigyli” a lánya a boldogságát azzal az „áldott emberrel”, aki a nevelőapja volt, ezért ócsárolja. A lány hamar el is költözött otthonról. Majd 20 év múlva a kedves mama sírva hívta fel, hogy elmondja, mennyire sajnálja, hogy nem hitt neki gyerekkorában… mivel az az áldott jó ember kikezdett a rendőrfőnök kislányával, akinek a szülei szerencsére nem hagyták annyiban, így kiderült, hogy évtizedek óta hány kisgyereket molesztált.

Persze az itt firtatott esetnek ehhez sincs semmi köze, csak azért írtam le, mert fel tudnánk hozni példákat pro és kontra nyilván, de lényegtelen a téma szempontjából.

2018. szept. 19. 14:13
 40/66 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez az EGÉSZ bűzlik. Szerintem ebben az egészben semmi nem igaz, csak arra van, hogy jól felb@$$zák az embert.

Sajnos minden f@xságot kitalál már a média. Ez nekik is plusz pénz.

2018. szept. 19. 14:16
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!