Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 11 éves kislányt megerőszakolt...

11 éves kislányt megerőszakolt 2 sportoló?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről ?

Létezhet hogy 2 olyan középkorú volt élsportoló hónapokon keresztül a lány akaratán kívül erőszakol egy gyereket és közben ez senkinek sem tűnik fel?

Nem Ferdít ez egy kicsit hogy 3-4 éve a nevelőapját is megvádolták ezzel?

Amikor meghallottam ezt nagyon elszörnyülködtem mert elhittem az egészet de most már egyre kevésbé hiszem el, nevelőotthonban nőttem fel és láttam nagyon nagyon érdekes dolgokat bent és az hogy egy 11 -13 éves lány hogy tud manipulálni hát ezek a dolgok pl bent semmik voltak azaz baromira nem gyerek már főleg mostanában és simán ki tudom nézni hogy ez egy megrendezett dolog valakinek a bepiszkolására.

13 évesen egy lánynak ( Tudom jól mert félelmetes hogy mennyire gonoszak és agyafurtak tudnak lenni ezen a téren is a lányok /fiúk) milyen következményel járhat ez?

Kiváncsi vagyok a véleményekre és kiváncsi vagyok hogyha kiderül hogy ez egy lejárató kampány és belebuknak akkor itt tételezzük fel hogy 2 embert szinte tönkre tettek / (xyz és a kislány mert vszeg nem egyedül találta ezt ki....) ha mégis kiderül hogy ez kacsa volt, hogyan fogják megbüntetni a kislányt illetve a felbujtót ha volt ilyen?

nyilván nem csak ejnyebejnyét kap legalábbis ha pl az én apámmal tennék ezt és kiderül hogy hamis volt minden az biztos hogy kegyetlen modját találnék annak hogyan kompenzáljak.

Ha meg igaz, úgy is kifogják deríteni akkor a 2 ikonunk nyilván megkapja a büntetést ...

2018. szept. 18. 23:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:
:D oriasi az ember , és most örjöng a gep elott :D
2018. szept. 19. 15:01
 52/66 anonim ***** válasza:
22%

„Az is érdekes, hogy olyan sok gyereklány jár oda és csak azt az egy kislányt erőszakolták meg? Egy pedofil nem elégszik meg csak egyel...”

Erről azt gondolom, hogy általában az a legjobb célpont, akinek gázos a családja (vagy akár nincs). Mert egy „jó családból való” gyerek esélyes, hogy ezt elmeséli otthon, és a szülők nem hagyják annyiban…

2018. szept. 19. 15:02
 53/66 A kérdező kommentje:

52# ez bizony igy van...

De ne már ... eddig sose volt semmi ugye ebbol , mindig gyerekeket tanitottak legalabbis egy ideje es hirtelen egymasratalalnak es mehet a hármas cserélgetve ?

Problémás a lány nem kétséges ez már ismeretlenul is kiderult de emberek.... tenyleg magambol indulok ki aki b@sszameg nevelootthonba nőtt fel es tenyleg sok szart lattam. Egy gyerek is kepes felmerni mit lehet mit nem rendorsegen meg nem 1x elmondtak neki hogy jol gondolja meg mit mond es ha olyat mond ami a valosagot nem fedi abbol baj lesz

Ha meg alapbol egy beteg agyu lány azt már biztosan emlitettek volna tehat erre nem igazan lehet meg kell fogni. Ha egy ilyen tortenik azonnal jelezni es azonnal ugrani kell , persze az anya nem akart sehova se menni , nodokihoz sem Es a neveloapat is bevadoltak az meg a masik....

Ha kiderul hogy hazugsag volt hala istennek ezek a sz@r mediumok ugyis kifogjak deriteni ki volt es biztos vagyok benne hogy lesz itt revans mert a 2 ember helyebe ezt nem hagynam annyiba

2018. szept. 19. 15:14
 54/66 anonim ***** válasza:
0%
Pedo sportolók
2018. szept. 19. 15:27
 55/66 anonim ***** válasza:
10%
Kemenyen megy az áldozathibaztatas
2018. szept. 19. 15:28
 56/66 anonim ***** válasza:
91%
Akit érdekel az nézzen utána mondott/tett-e valami a 2 sportoló kellemetlent az Orbánizmus ellen. Nem ők lennének az elsők, akiket szisztematikusan lejáratják, mert nem kíván a gestapó SS-tisz tagja lenni.
2018. szept. 19. 17:56
 57/66 anonim ***** válasza:
87%
Ez az egész úgy kamu ahogy van. Eleve valami szennylap hozta le, annak nyilatkoztak (a komoly dolgokat nem Blikkeknek meg Borsoknak nyilatkozza le az ember), ezen felül a csaj full gázos, nőgyógyászhoz sem voltak hajlandóak elmenni, vajon miért? Közben meg a két sportoló poligráfot (azt nem egyszerű átverni), szembesítést, nyilatkozást minden vállalt, amazok meg még a nevüket sem... Három dolog lehetséges: A) a csaj nem teljesen 100-as és azt hitte poén lesz ha ilyet kitalál és besározza a két ismert személyt, B) a család így akar munka nélkül nagy pénzekhez jutni, hogy "peren kívül megyegyeznek" pár millióban, hogy nem küldik őket börtönbe - legalábbis ez volt a terv, aztán meg abba nem gondoltak bele, hogy az igazság kiderülhet, hiszen ez az erőszakkal vádolás manapság nagy divat hírességek ellen főleg itthon és külföldön egyaránt, évekkel később "valahogy" hirtelen eszébe jut mindenkinek. Az a baj hogy az ilyen emberek nem véletlenül akarnak így pénzt szerezni, a tisztességes munkához nem csak lusták de sokszor nem elég érettek szellemileg, és éppen ezért nem fogják fel hogy attól mert valamit állítanak azt bizonyítani is kell (mint ahogy volt korábban az a nő aki megvádolta a buszsofőrt hogy otthagyta a kisbabáját a buszmegállóban, meg előtte odazárta az ajtóval, és kártérítést követelt természetesen a BKV-tól, közben a kamera meg mindet felvett a buszon... És akkor ott a C) opció, amit írt valaki pár oldallal ezelőtt, hogy valami magasabb entitásnak ehhez jó érdeke fűződik (valami kormányközeli havernak kell az uszoda vagy mittudomén), és lefizették az anyukát, az "kiképezte" a lányt, kitálaltk a kamut a szennymédiának, azok meg már okádták is magukból. Egyébként a legjobban az zavar engem ebben az egészben, hogy eljutottunk ma oda, hogy nem a vádlónak kell bizonyítani, hanem kitalál valamit, bemondja, és akkor az ártatlan vádlott izzadjon vért hogy ugyan bebizonyosodik-e hogy ártatlan vagy lecsukják és halálra ítélik (mint Harrison Fordot a Szökevény c. filmben) valamiért amit nem követett el. Jó lenne ha az lenne a gyakorlat hogy az bizonyít előbb aki vádol. Most holnap megharagszik rám a szomszéd és rám fog valamit, akkor engem elvisznek a Csillagba, csak mert ő azt mondta? Álljunk már le! Eleve ott volt a nőgyógyász, amit megtagadtak, ezzel kvázi beismerték hogy esti mese amit előadtak (és nem is az első sztori). És még annyit, hogy nem büntethető? Oké. Ne büntessék. Megvárni míg 1-at betölti, akkor le lehet csukni. Két ártatlan ember életét így tönkretenni ország-világ előtt. Persze a mai igazságszolgáltatást ismerve az lehet hogy kiderül hogy ártatlanok, de hogy a vádlók semmit sem fognak kapni az tutifix (a Dózsa úti gázolót se csukták le azóta se, ott meghalt két ember) .
2018. szept. 19. 17:58
 58/66 anonim ***** válasza:
93%
*18-at
2018. szept. 19. 18:00
 59/66 A kérdező kommentje:

57#

Tokéletes!

2018. szept. 19. 18:34
 60/66 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem mentek el nőgyógyászatra?

Akkor ezekszerint csak kamu az egész és a két volt sportoló ártatlan.

Nem értem amúgy, hogy hogy lehet ilyet kitalálni... Nem félnek, hogy kiderül?

De persze, ettől függetlenül lehet nem ártatlanok... De így 99%, hogy azok.

2018. szept. 19. 19:29
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!