Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 11 éves kislányt megerőszakolt...

11 éves kislányt megerőszakolt 2 sportoló?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről ?

Létezhet hogy 2 olyan középkorú volt élsportoló hónapokon keresztül a lány akaratán kívül erőszakol egy gyereket és közben ez senkinek sem tűnik fel?

Nem Ferdít ez egy kicsit hogy 3-4 éve a nevelőapját is megvádolták ezzel?

Amikor meghallottam ezt nagyon elszörnyülködtem mert elhittem az egészet de most már egyre kevésbé hiszem el, nevelőotthonban nőttem fel és láttam nagyon nagyon érdekes dolgokat bent és az hogy egy 11 -13 éves lány hogy tud manipulálni hát ezek a dolgok pl bent semmik voltak azaz baromira nem gyerek már főleg mostanában és simán ki tudom nézni hogy ez egy megrendezett dolog valakinek a bepiszkolására.

13 évesen egy lánynak ( Tudom jól mert félelmetes hogy mennyire gonoszak és agyafurtak tudnak lenni ezen a téren is a lányok /fiúk) milyen következményel járhat ez?

Kiváncsi vagyok a véleményekre és kiváncsi vagyok hogyha kiderül hogy ez egy lejárató kampány és belebuknak akkor itt tételezzük fel hogy 2 embert szinte tönkre tettek / (xyz és a kislány mert vszeg nem egyedül találta ezt ki....) ha mégis kiderül hogy ez kacsa volt, hogyan fogják megbüntetni a kislányt illetve a felbujtót ha volt ilyen?

nyilván nem csak ejnyebejnyét kap legalábbis ha pl az én apámmal tennék ezt és kiderül hogy hamis volt minden az biztos hogy kegyetlen modját találnék annak hogyan kompenzáljak.

Ha meg igaz, úgy is kifogják deríteni akkor a 2 ikonunk nyilván megkapja a büntetést ...

2018. szept. 18. 23:29
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
89%

problémás volt korábban is a csajszi, volt rendőrséggel baja...

Nem volt ott semmi erőszak, max a csaj szerette volna. Sima feltűnési viszketegség és könnyebb így pénzt keresnie anyucinak is, minthogy elmenjen dolgozni...

2018. szept. 19. 08:11
 12/66 anonim ***** válasza:
95%

Ideje lenne az anyuka ábrázatát is nyilvánosságra hozni - meg a leányka is megszólalhatna...

Jó lenne egyenlő mércével mérni: ha állítanak valamit, akkor vállalják a képüket! Miért lehet ártatlan embereket ilyen szennyes módon erkölcsileg ellehetetleníteni?

2018. szept. 19. 09:24
 13/66 anonim ***** válasza:
86%

Azért szólnak a hírek erōszakolásról, mert törvény szerint a 14 év a szexbe való beleegyezési korhatár. A bíróság 12-14 év között mérlegelhet, hogy az adott gyerek értelmileg mennyire fejlett, hogy a beleegyezése mennyire komolyan ehető, de 12 év alatt nem vizsgálhatja ezt, hanem mindenképp erőszakot kell megállapítania. Pedig ahogy te is írtad, elég dörzsölt lehet valaki már 11 évesen is.

A sportolók jogait csúnyán megsértették azzal, hogy névvel, képpel és a vádat tényként kezelve írtak róluk.

Inkább tűnik lejárató kampánynak.

2018. szept. 19. 09:59
 14/66 A kérdező kommentje:

Van egy olyan érzésem hogy ez kegyetlenül visszafelé fog csapni , kifejezetten ki kellene nyilvánítani akkor a másik oldal neveket is. Anyja helyeben ha igy tortenik el is menekulnek mert az iskolaba biztos hogy brutál mod rá fognak szállni a tanárok és a gyerekek is jog ide vagy oda

És ameddig bizonyítani nem tudják addig valóban ártatlan és biztos vagyok benne hogy tudják bizonyítani azt hogy bűnös vagy ártatlan . Ha bűnös akkor meg..... ott durva vége lesz bent a boribe

2018. szept. 19. 11:00
 15/66 anonim ***** válasza:
100%

Naaa....álljunk már meg egy szóra.

Ez az egész ügy teljesen életszerűtlen.

Adott egy problémás 13 éves lány, aki lop, csal hazudik, és már megvádolt egy embert ugyanezzel.

Azt sem zárom ki, hogy egy bizonyos népcsoporthoz tartozik.

Bár ez lényegtelen.

Viszont az nem, hogy ezzel tönkretesz két embert, csupán mert kitalált egy történetet.

De tudjátok mi a legszomorúbb? Hogy ha kiderül hogy kamu az egész, akkor sem lehet felelősségre vonni mert kiskorú.

A sok köpködő aki egyből ítél és "szegény kislányozik" meg öntudatosan beszél az "áldozathibáztatásról " az nézzen magába. Ti nem is tételezitek fel, hogy úgy hazudik mint a vízfolyás? :D Pedig ezt már sokan eljátszották....

2018. szept. 19. 11:06
 16/66 A kérdező kommentje:

Aaa mar hogy ne lehetne buntetni... Az anyjat garantaltan aki a legnagyobb fejes ebben es azert mert 13 eves siman elo lehet venni , csak egy pert varnak a nyakaba a csaladnak es annyi. Miralis buntetesrol nem is beszelve az biztos hogy ezt a gyereket brutalisan tonkre fogjak tenni "mondom ugy ha valoban kiderul hogy kamu" ezt csak ebben az esetben!!!!!!

De ha igen pfff tenyleg oda dobnam 1-2 beteg allathoz hogy megtapasztalja milyen is az ha olyat allit amivel masok durvan felepitett eletet tonkreteszi.

/// megint csak mondom ha bebizonyosodik hogy kamu ///

Ha nem az arra nincs mentseg a 2 50 eves ikonontol !

11 eves lany akinek ilyen eloelete van ott azert bele kell kalkulalni azt is hogy nem áldozat !

2018. szept. 19. 11:14
 17/66 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell itt védeni a 2 pedofilt különben már késő lesz mikor még több kislányt erőszakolnak meg
2018. szept. 19. 11:22
 18/66 anonim ***** válasza:
0%
Börtönbe a helyük vagy a kislányaitok pedofilok áldozata lesz! Ne engem pontozzatok le hanem a pedofilokat
2018. szept. 19. 11:26
 19/66 A kérdező kommentje:
18 ertem en, igazad is van de magyarazd mar el hogy 13 eves de ot mar mindenki meg akarja eroszakolni? Mar lassan hazajár a rendorsegre
2018. szept. 19. 11:28
 20/66 anonim ***** válasza:
0%
Ha megveditek a pedofilokag akkor a bunozest elosegititek mivel ilyenek szabadon garazdalkodhatnak
2018. szept. 19. 11:29
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!