Rettegek a poloskától, miért?
Olvastam róla hogy nem bánt. Meg régen meg is mertem fogni. De most, ha meglátom akkor teljesen be vagyok sz*rva. Nem merek a szobában aludni, amikor meglátom, ha száll áll a szőr a hátamon :(
Nagyon nagyon félek tőlük :(
Más is van így ezzel? Aki igen, tudott tenni ez ellen ?
Nagyon vicces :D
Nem akarok ágyi poloskát ><
Köszönöm az értelmes válaszokat :)
Szúnyogháló, tényleg! Mondjuk már beszéltem erről apummal és régi a ház, nincs helye a szúnyoghalonak :/
Egyébként tényleg imádnak felém, rám is szállni! Pfejj ><
Pont tegnap történt velem ez az eset:
Az utolsó estét töltöttük a szálláson Erdélyben, és berepült a poloska. Befogtuk egy pohárral, tervezgettük, hogy kidobjuk, de a szobatársam gyengén dobta ki, és visszarepült. Felkaptam az első kezem ügyébe került tárgyat, ami egy dezodor volt, és rányomtam a fél flaskát. Pörgött a párkányon, az utolsó erejével felrepült az ablak szélére. Utána azt hittük, hogy kirepült, de az egyik társam nem vette észre, és odacsukta az ablakkal. Jó pont, hogy a dezodor elnyomta a szagát (de élvezhettük egész éjjel a tömény illatát.) Akkor meg már fetrengtünk a röhögéstől, bejött a felügyelő tanár, és elmesélte, hogy az egész folyosó rajtunk visít odakint. Felejthetetlen emlék lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!