Miért szeretsz kerékpározni?
Merre? Mennyit? Kivel? +?
(kor)
Párszor egyetemre és pár hónapig munkahelyre jártam be.
1. Gyorsabb, mint a tömegközlekedés.
2. Nincs elhasznált levegő, fülledtség, állott levegő.
3. Nincsenek az intim szférámban.
4. Mindig van ülőhely.
5. Az egyéni közlekedés egyfajta szabadságérzetet ad (autózás is).
Negatívum:
Már heti 2-3 alkalomtól is, de a mindennapos tekeréstől pláne hulla fáradt volt a combizmom, fájt kis terhelésre is és a másodikra fel is kifáradtam a lépcsőn.
Nyújtottam pedig, néha hideg vizet, krémeket használtam. Talán fehérjepor nem ártott volna.
Még egy bónusz:
A közlekedéssel megvolt a mozgásigény, sőt, annál több is. Csak a leláncolás, elrakás, többlet zuhanyzás volt idő.
Most tornázom, súlyzóim vannak, futok, de képtelen vagyok időben eleget mozogni, se időm, se kedvem....
heti négyszer járok tekerni, alkalmanként 70-100 km közti távokat teszek meg. Otthonom az erdő, mtb-s vagyok. Nagy kedvenc még a Balaton és Velencei tó környéke. Nálam a bringa magányos műfaj, Levezetem a felhalmozott stresszt, szeretem a természetet, hihetetlenül fejleszti az állóképességet és a kitartást. Elsősorban ezért tekerek. Plusz mozgás öröme.
Sportolni kell és akkor miért ne legyen az épp a bringázás?
44/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!