Zuhanyozni vagy fürdeni szeretsz jobban?
Figyelt kérdés
2018. aug. 14. 13:20
2/18 anonim válasza:
Zuhanyozni, nem igazán szoktam élvezni a tisztálkodás folyamatát, azért csinálom mert kell, emiatt a zuhanyzás, mivel az gyorsabban megvan.
4/18 anonim válasza:
Szinte mindig zuhanyozok, télen is. De néha van olyan, hogy télen jólesik belefeküdni a meleg vízbe. Nyáron csak zuhany.
6/18 anonim válasza:
Mi az hogy szeretek? Szerintem a legtöbb embernél lakberendezésileg adott egyik vagy másik, és jó, ha egyáltalán életében egyszer-kétszer megtapasztalhatja valami vendégségben milyen is az a másik...
7/18 anonim válasza:
#6 Azt értem, hogy neked nincs kádad, de akinek van, az eldöntheti, hogy fekszik vagy áll benne.
8/18 anonim válasza:
Hideg vízben szoktam zuhanyozni. Nem szeretek sokáig azni a melegben, hidegben meg vicces lenne.
9/18 anonim válasza:
Zuhany. Van kádunk is, de évente csak pár alkalommal fürdünk benne.
10/18 anonim válasza:
Nyáron zuhanyozni, esős/hideg időben pedig kádban akár 1-2 órát is szeretek ücsörögni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!