Egy szakadék szélén állsz. Az egyik kezeddel azt az embert tartod, akit Te szeretsz. A másikkal aki Téged szeret. Melyiket engednéd el és miért?
Figyelt kérdés
2017. dec. 17. 12:15
1/16 anonim válasza:
Mindkettőt. Megnézni melyik esik előbb le.
2/16 anonim válasza:
Volt már. Amugy nemtudom talán akit én szeretek.
3/16 anonim válasza:
Ösztönösen azt engedném el, aki engem szeret. :/
4/16 anonim válasza:
Elengedném mindkettőt a fszba, ha már a szakadék szélén kell állnom miattuk, kapják be.
5/16 anonim válasza:
Hát szerintem mostmár azt akit csak én szeretek :D egyébként jó a kérdés!
6/16 anonim válasza:
Ez is ilyen tipikusan értelmetlen morális kérdés. Amúgy szerintem attól függ ki az a két illető.
Az "Aki szeret" az lehet a saját anyám is, meg lehet egy homoszexuális fogatlan csöves az utcáról.
Az "Akit szeretsz" is olyan, hogy ha a saját anyám valami okból nem állna velem szóba, én akkor is szeretném, mert az anyám. Míg teljesen más a helyzet ha az "Akit szeretsz" az mondjuk a lány a suliból aki 4 éven keresztül ignorált és rám se nézett, simán elengedném.
7/16 anonim válasza:
Ha az egyiket tényleg szeretem, a másikat pedig ÉN tényleg nem szeretem, akkor ez egy elég hülye kérdés. Dilemma az lenne, ha mindkettőt szeretném.
Gyengébbek kedvéért: akit szeretsz, azt nem hajítod le egy szakadékba. Legfeljebb azt, akire vágysz, de nem kaphatod meg.
8/16 anonim válasza:
Amúgy meg olyan opció nincs, hogy tartom őket, amíg megjön a segítség? Csak mert kimaradt, hogy miért kéne bármelyiket is elengedni.
9/16 anonim válasza:
Egyiket se. Az erősebb kapaszkodjon a sziklába, a másikat meg felhúzom. Aztán a kapaszkodót meg felhúzzuk együtt. Értem, hogy ez csak elméleti kérdés, de a valóságban kicsi rá az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!