Egy szakadék szélén állsz. Az egyik kezeddel azt az embert tartod, akit Te szeretsz. A másikkal aki Téged szeret. Melyiket engednéd el és miért?
Ha jól értelmezem a kérdést, akkor itt csajról/pasiról van szó.
Akit "Te szeretsz", az attól függ, ha elérhetetlen szerelem, és csak szenvedek miatta, mert nem kaphatom meg, illetve ő nem akar tőlem semmit, akkor őt engedném el.
Aki "Téged szeret", nyilván attól függ. Ha ismerem, és tudom ki ő, csak még nem volt időnk beszélgetni, akkor adnék neki egy esélyt. Ha tudom, hogy milyen és nem jön be, akkor talán őt is leengedném.
Akit én szeretek megtartom őt.(fogom a kezét) Ha ez a szeretet csak a részemről adott, akkor ez az a pillanat, mivel megtartom őt, ő nem engedi el a kezem, Ő nem szeret, csak magát, hogy az életét mentse, így nem érdekli, ha magával ránt a szakadékba.
Aki engem szeret, tartom őt és fogja a kezem, de elfogja engedni, mert nem akar magávalrántani a szakadékba. Tehát ebben az esetben ő nem szorítja a kezem, nem kapaszkodik.
Köszönóm a válaszokat.
A kérdés lényege az akart lenni,hogy ha választonod kell a két személy közül,melyiket választanád.
Mindkettőt, mert a szakadékba rántanának.
Elvagyok én egyedül is... ;)
Válaszokból gyúrtam ösze. Amelik kis segítséggel fel tud jönni, tartom.
Utána felhúzzuk a másikat is.
Aztán fent szkanderen eldöntik kié legyek :P
Nem ám.
Hagynám elmenni mindkettőt.
És én keresnék magamnak egy harmadikat.
Megfelelő változat ez is??
hogy kerültünk oda hogy ők ott lógnak én tartom őket?
Egy embert is elég lenne tartani, nem ám kettőt.
csak tovább ragoztam :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!