Egy olyan sport amiben jó vagy vagy amit szeretsz? Melyiket választanád?
15 éves vagyok. 4 éve űzök egy sportot, elején imádtam.Versenyeken közepesen szerepeltem, de szerintem lehetek jobb is, egész jó, ha tényleg rámegyek az edzésekre. Nem mondom azt, hogy nem szeretem, mert ez nem igaz. Ezt is nagyon szeretem, de nem úgy, mint régen.
Van egy másik sport, amit 5. óta csináltam, de csak szakköri szinten, meg órán. Annyira imádom, de tényleg. Viszont ide már valószínűleg túl idős lennék, meg nem is olyan jó a csapat itt. Akik versenyeznek, azokkal nagyon sokat foglalkozik az edző, a többieknek meg csak kiadja, hogy mit kell csinálni.
De maga a sport annyira jó, mikor rágondolok mindig elszomorodok, hogy nem csinálhatom.
A másikat nagyon nehezen hagynám ott, apám se nagyon engedné, de edzőmet is nagyon szeretem.
Viszont már olyan régóta emészt ez.
Ti melyiket választanátok a helyemben?
Amit szeretek.
Nem látom sok értelmét a sikernek, ha az nem teszi boldoggá a mindennapjaimat.
Igazából azért nem tudom, mert óvodás korom óta sportolok, egész sokat kipróbáltam már.
Aztán egy részről úgy érzem, hogy ha én ennyire szeretem, akkor jónak is kéne benne lennem, nem? Mármint úgy irigylem azokat, akik rendesen verseny, olimpiai sportolók, ez az életük. Erről már lecsúsztam, viszont még versenyezni talán tudok normálisabb szinten, ha összeszedem magam és ezt az évet rászánom.
De mégis ott van, hogy mi van, ha nem lesz semmi és elúszik mind két lehetőség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!