Miért kell kinevetni ezért? Nem nekik volt melege hanem nekem
a történet az h. láttam egy jó kis szettet egy magazinban és megpróbáltam úgy fölltözni csak pár cuccom hiányzott
igy felvettem ami hasonlitott rá szerintem jó kis vagány szett volt a képen a modell egy nyári csizmát hordott de nekem csak téli volt azt vettem föl
de nagyon melegem lett benne majdnem megsült a lábam a melegbe 😢 meg aki ma látott meg beszolt meg piszkáltak h miért veszek föl ilyen melegbe csizmát
Még ki is röhögtek pedig nekem volt borzasztóan melegem jó tudom h. nem volt okos dolog a rendes csizma ilyen melegbe de ha egyszer nincs pénzem nyári csizmára és csak ez van.
köszi a normálisabb válaszokat
nem csak a többi csaj szolt be hanem páran ugy megbámultak olyan szar volt
meg volt pár srác is aki beszolt h nem volna ott mikor lehuzom 😭
énse tudtam h ennyire meleg az a csizma 😢
Simán lehet jól és divatosan kinézni úgy is, hogy nincs valakinek sok pénze. Én főleg turiból öltözködök és csinos vagyok.
Itt az volt a probléma, hogy nem az időjárásnak megfelelően öltöztél fel. És hidd el, van élet nyári csizma nélkül is.
OK 12.
akkor megérted a szitumat
a szetthez csizma kellett nekem meg kétpár van egy őszi bokacsizma és a téli térdig érő csizi
ezért vettem föl a hosszú télit mert az hasonlitott joban a képen lévőre
de nem értem miért kell olyanokat irni h borzasztóan buta és primitív vagyok
nem vagyok csak jól akartam kinézni
Ne kelljen már elmagyarázni, hogy mekkora ostobaság, hogy fontosabb neked az, hogy hogy nézel ki, mint az, hogy hogy érzed magad. Aki képes 30 fokban téli csizmában kínozni magát, mert hogy jól akar kinézni, az igenis ostoba, de minimum felborult az értékrendje... már ha volt neki valaha.
remélem max 11 éves vagy...
Későn találtam ide, de hátha még olvasod.
Szóval éppen azért nevettek ki, mert tudták, hogy milyen rohadt meleged lehet, és tudták azt is, hogy közben meg vagánynak akarsz kinézni, de csak így tudsz, ha főzöd a lábadat.
Meg azért tartanak butának, mert nem értetted meg, hogy nem attól néz ki egy ruha jól mert azt írja az újság, hanem mert illik a viselőjéhez. Azzal, hogy te 30 fokban csizmában kínlódsz az csak szánalmas.
Meg bocsi de az így feltűnősködő csajok általában tényleg buták és nem is viszik sokra.
Jó tíz éve én is ismertem egy ilyen nyáron csizmás-bőrszoknyás kis csajt, aki így járt buliba bár az övé durvább szituáció volt szerencsétlen talpig bőrcuccokkal is megfejelte a csizmáját. Csórón láttad, hogy folyik a víz és közben meg előadta, hogy tök jól érzi magát. Ő sem volt éppen egy észlény, kétszer ismételt évet egy elég gyenge középsuliban, most 30 körül van irtó rondán öregedik simán kinéz vagy negyvennek és a legkomolyabb munka amit csinált, hogy dolgozott áruházi kasszásként de még ott se felelt meg és most egy büfében eladó.
Ezért tartanak butának, mert általában az olyan lányok, akik nem értik, hogy miért nem veszünk harminc fokban téli cuccokat azok tényleg buták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!