Miért kell kinevetni ezért? Nem nekik volt melege hanem nekem
a történet az h. láttam egy jó kis szettet egy magazinban és megpróbáltam úgy fölltözni csak pár cuccom hiányzott
igy felvettem ami hasonlitott rá szerintem jó kis vagány szett volt a képen a modell egy nyári csizmát hordott de nekem csak téli volt azt vettem föl
de nagyon melegem lett benne majdnem megsült a lábam a melegbe 😢 meg aki ma látott meg beszolt meg piszkáltak h miért veszek föl ilyen melegbe csizmát
Még ki is röhögtek pedig nekem volt borzasztóan melegem jó tudom h. nem volt okos dolog a rendes csizma ilyen melegbe de ha egyszer nincs pénzem nyári csizmára és csak ez van.
Ha nem tudnam , h nem, azt gondolnam, biztos hogy a regi osztalytarsnom vagy.
Egyebkent azert nevettek ki, mert meglehetosen ostobanak tunik valaki, aki ilyen idoben teli csizmaban, vagy kabatban flangal.
miért vagyok buta meg primitiv
az ha valaki csoro csaladban él és nincs pénze ilyen cuccokra már buta?
meg azért én szenvedtem ma vastag csizmában nem ŐK! Csak jól akartam kinézni.
Szia!
Mi háztartástanon az általános iskolában azt tanultuk, hogy az öltözék elsősőrban legyen célszerű, időjárásnak és a tevékenységnek megfelelő, másodsorban divatos, csinos. Eltévesztetted a sorrendet. Értem, hogy így akartál jól kinézni, de szerintem ha majd' meghalsz a melegtől, az eléggé ront az összképen. Okosabb lett volna csak otthon, egy fotó erejéig venni fel a téli csizmát, és inkább időjáráshoz illő ruhában menni ma, szerintem úgy is tudtál volna csinosan öltözni. Ettől még persze senkit nem illik kinevetni és undokul viselkedni vele, és normális emberek, ha már nem óvodások, ezt meg is tanulják. Az ismerőseid, úgy látszik, még az óvodás színvonalat képviselik :-( Persze ha egész nap a te panaszkodásodat kellett hallgatniuk, az más, akkor érthető, ha beszólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!