Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent ha felnött nök...

Mit jelent ha felnött nök kedvesen köszönnek nekem, kezdeményezik a beszélgetést, aztán ha arréb mentem elkezdenek kinevetni?

Figyelt kérdés

Ha nem vagyok szimpatikus, nem tetszem nekik, röhejesnek találnak akkor miért kezdeményezik ök a beszélgetést? Pl. találkoztam egy növel a munkahelyemen (26 éves) és a barátnöjével. Köszöntem nekik a liftben, aztán elkezdett velem beszélgetni, hogy én ugye az xy osztályon vagyok, láttuk már egymást, stb. Miután becsukódott a liftajtó, hallottam hogy hiénaként röhögnek. Eszem ágában sincs udvarolni vagy felszedni öket, nem is adok ilyen jelet, van barátnöm (csinos)

Sokszor van ilyen, szerintem ez nagyon gyerekes. Ha nem vagyok szimpi, csúnya vagyok nekik akkor miért szólnak hozzám? Nem muszáj. Nem is akarok tetszeni minden random csajnak, elég ha a barátnömnek jó vagyok.

Nem beképzelem a dolgot, nem máson nevetnek pont! Mert van több csaj aki mindig ezt csinálja ha találkozunk, máskor meg nincs ilyen vidám hangulata, egy flegma p.... amúgy mástól is hallottam hogy ezek mit nevetnek, biztos nem tetszek nekik vagy pont ellenkezöleg. Volt hogy csaj munkatársam magára vette a dolgot amikor velem volt, pedig nekem szólt.

2017. máj. 13. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Hány éves vagy, édes fiam? 13?
2017. máj. 13. 10:24
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Nevessenek, kit érdekel. Lehet, hogy nem is neked szól.
2017. máj. 13. 11:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy csak egyikük a becsukódó ajtónak odaszólt még valami toccsanósat, ha érted mire gondolok.
2017. máj. 13. 14:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez nem kinevetes. Hanem csak a feszult zavartság feloldása.

Kb ugy lehet elkepzepni pl egy nő oda vissza van pl a katonakert, erre egy hozzászol, zavarában cukin beszélget, a szitu végén meg kitör egy nevetesben.

Ilyenkor nem az illeto van kinevetve hanem a gyerekes zavar lesz feloldva

2017. máj. 13. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!