Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Buli vagy az otthon melege?

Buli vagy az otthon melege?

Figyelt kérdés

17 eves lany vagyok.Sosem voltam egy nagy partiarc.Ami azt illeti, bulik elott szorongok, es legszivesebben el sem mennek, ezert nem is jarok gyakran.Igy szepen belul maradok a komfort zonamban.Viszont neha elgondolkozom azon, hogy mennyi jo bulit, lehetoseget hagyok ki.Mennyi emleket szerezhettem volna mar.

A szorongasomat pedig nem ertem.Igazabol, amikor mar bulihelyzetben vagyok, mindig jol erzem magam, es ugy jovok haza, hogy megerte.Es tudom, hogy ez szinte mindig igy lenne, megsem vagyom ra, sot.

Abban sem vagyok biztos, hogy csak ez a szorongas tart vissza.Egyszeruen nem vonz, aminek nem latom logikus magyarazatat.Van ennek a szorongasnak valami neve?Inkabb maradjak itthon-megovva magam ettol a stressztol- vagy igenis jarjak el, megha elotte inkabb elbujnek is, es talan majd megszokom?

2017. márc. 12. 16:22
 1/8 anonim válasza:
Én is pont ilyen vagyok, de szerencsére van egy barátom, aki mindig addig piszkál a dologgal, hogy végül elmegyek, és sose bánom meg:) tényleg megéri, rengeteg élményt szereztem az ilyen alkalmakkor, nem is beszélve az új barátokról:) úgyhogy szerintem legyél bátor, használd ki a lehetőségeket c: 16/l
2017. márc. 12. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Néha azért érdemes eljárni, főleg ha sok ismerősöd vagy barátod is megy. Fölösleges ezen stresszelni, normális, ha nem akarsz folyton bulizni.

Ha nem csak otthon akarsz lenni de buliba sincs kedved menni, találj ki valami mást pl. fotózás akár városban, akár a természetben. Azt lehet egyedül is csinálni, de ha akarsz másokat is elhívhatsz és mégsem csak otthon vagy.

2017. márc. 12. 16:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi különös. Feltehetően befelé forduló (introvertált) típus vagy lelekileg.
2017. márc. 12. 16:44
 4/8 anonim ***** válasza:

1. válaszoló és kérdező

Teljesen ilyen vagyok!😀

2017. márc. 12. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem valahol mindenki egy kicsit izgul a bulik előtt. Persze nem stresszel mindenki, ez tény. Én is ilyen típus vagyok, mint te, ugyanis ha hosszú ideig nem jártam bulizni, akkor izgultam a következő buli előtt. De aztán mindig jó volt ott lenni, és táncolni, iszogatni. És ezután már könnyebben mentem a következő bulira. Szerintem ez a titka nálad is, hogy ne várj annyit két buli között, hanem menj akár hetente, kéthetente, és a végén olyan megszokássá, konforttá válik, ami kellemessé teszi, főleg, ha mindig ugyanabba a disco-ba mész. :)

2017. márc. 13. 12:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Esetleg buli előtt otthon igyál meg egy baileys-t, hogy feloldódj. Persze részegségig soha ne idd le magad :)

32F

2017. márc. 13. 12:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azért nem szeretem a bulikat, tele van kötekedös rejtett erőforrásal. Úgy nem élmény szórakozni ugyan mikor kötnek már ma belém.
2017. máj. 20. 10:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy "szerelmes" senkibe a buliban. Lehet hogy máshová járnak akik tetszenek. Bezzeg ha tetszene valaki nagyon a bulikban akit látni akarsz ott! Észre se vennéd már el is indultál :)
2020. júl. 6. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!