Mit csináljak? Nem akarok meghalni.22/f
Én mindennap otthon ülök, nincs munkám. Semmi se okoz örömöt, boldogságot. Fogalmam sincs hogy mit kezdjek magammal. Azt se tudom minek élek, létezek. Csak vakarom a fejem, de semmire se tudom a választ. Barátaim nincsenek, soha életemben nem is voltak. Utálom magam.
Mert SEMMI se érdekel, se a rajzolás, se a sportolás, semmi. Utálok felnőtt is lenni, ha gyerek lennék akkor csomó hülyeséget csinálhatnék. Ez okozna nekem örömöt. De erről le kell hogy mondjak. 13 évesen rengeteg hülyeséget csináltam, becsöngettem más házakba, lehúzott nadrágban tekertem a főtéren és néztek, lógtam az iskolában és direkt dicsekedtem a felnőtteknek az utcán hogy lógok, biciklivel majdnem neki hajtottam egy nőnek az meg visszaszólt nekem. Annyi mindent történt, de nagyon rég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!