Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nem akarok...

Mit csináljak? Nem akarok meghalni.22/f

Figyelt kérdés
Ijesztő belegondolni hogy egyszer mindennek vége lesz, ahogy az életemnek is. 6 éves voltam amikor próbáltam elképzelni hogy milyen hogy ha nem léteznék, becsuktam a szemem meg ilyesmi. Most viszont megint felvetődött bennem. Egyszerűen ijesztő belegondolni arra amikor meghalok. Mert ugye nagyon gyorsan telik az idő. A gyerekkorom szinte elrepült és azt mondják hogy minél idősebb az ember annál gyorsabban telik az idő számára. Egy felnőttnek sokkal gyorsabban telik az idő mint egy gyereknek. Tehát a felnőttkorom sokkal gyorsabban Fog eltelni mint a gyerekkorom?

2018. szept. 7. 22:55
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Én mindennap otthon ülök, nincs munkám. Semmi se okoz örömöt, boldogságot. Fogalmam sincs hogy mit kezdjek magammal. Azt se tudom minek élek, létezek. Csak vakarom a fejem, de semmire se tudom a választ. Barátaim nincsenek, soha életemben nem is voltak. Utálom magam.

2018. szept. 8. 20:25
 22/25 anonim ***** válasza:
Indulj el otthonról, keress munkát, nyiss az emberek felé. Tudom, hogy könnyű ezt mondani, voltam hasonló cipőben, de meg kell erőltetned magad. Utána majd beindulnak a dolgok. Ha meg mégis ilyen nehéz, akkor szakemberhez kell elmenni. De semmikép nem otthon ülni és vakarni a fejed.
2018. szept. 8. 20:41
 23/25 anonim ***** válasza:
Igazàból én sem arra akarlak buzdìtani hogy legyél hìres vagy történelmi személy, hanem arra hogy találd meg azt amit szeretsz és érvényesülj benne, csak elkezdtem híres "nagyra törő" személyiségeket emlegetni. Amúgy áruld már el hogy mi akadályoz meg abban hogy megtaláld azt amit szeretnél csinálni? Fiatal vagy, egészséges és van hol laknod. Ez szerintem egy jó alap. Ha van szabadidőd kezd el kipróbálni magad sportokban, rajzolásban és hasonlókban, hátha megszereted valamelyiket.
2018. szept. 8. 20:47
 24/25 A kérdező kommentje:

Mert SEMMI se érdekel, se a rajzolás, se a sportolás, semmi. Utálok felnőtt is lenni, ha gyerek lennék akkor csomó hülyeséget csinálhatnék. Ez okozna nekem örömöt. De erről le kell hogy mondjak. 13 évesen rengeteg hülyeséget csináltam, becsöngettem más házakba, lehúzott nadrágban tekertem a főtéren és néztek, lógtam az iskolában és direkt dicsekedtem a felnőtteknek az utcán hogy lógok, biciklivel majdnem neki hajtottam egy nőnek az meg visszaszólt nekem. Annyi mindent történt, de nagyon rég.

2018. szept. 8. 21:28
 25/25 anonim ***** válasza:
Az ilyesfajta feltűnési viszketettség, mániákus viselkedés amely átmegy kóros unalom és ürességézetbe, depresszióba és öngyilkos hajlamokba utalhatnak valamilyen mentális zavarra. Hiába voltál 13éves, akkor se volt normális amiket csináltál és most se vagy képes beilleszkedni a társadalomba. Kezd pszichológussal, de elképzelhető, hogy pszichiáter, gyógyszerek és pszichoterápia lesz a vége.
2018. szept. 8. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!