Normális hogy öngyilkosságban akarok meghalni?
Félek a természetes haláltól, a leépüléstől, a lassú elmúlástól. Jogom van azt kezdeni az életemmel amit akarok és akkor eltávozni innen amikor szeretnék, amikor úgy érzem eljött az ideje és nem kell már a szenvedés.
Nem akarok kiszolgáltatott lenni, nem akarom hogy ápoljanak, nem egy betegágyon akarom várni a halált.
Drogtúladagolásra gondoltam. Majd ha úgy érzem eljött az ideje, túllövöm magam és meghalok boldogan, félelmek nélkül. Úgy, hogy közben fel sem fogom, mi történik.
A másik amire még gondoltam, az éhenhalás. Kivonulok valami elhagyott területre és éhen halok. És egyszerűen csak azért hal meg a testem, mert nem kap táplálékot. Semmi rendellenes nem történik. Se betegség, se gyógyszer, se nyílt sebek.
Mostantól úgy szeretnék élni, hogy ez bármikor megtörténhet.
Öcsém öngyilkos lett. Gyógyíthatatlan veleszületett súlyos betegsége volt.
Anyám aktív eutanáziában halt meg mint megtudtam, ő kérése volt. Morfium túladagolással egy hetes dózis emelgetéssel halt meg.
Gyógyíthatatlan súlyos betegségégben én nem lennék Öngyilkos, de a 0% v 100% halálos veszélyt rejtő dolgokat ha még tudnám hajszolnám. Repülés, sziklafalmászás, nagy sebességgel száguldás, etc. utóbbi úgy nem kíván sok erőnlétet. Persze másokat nem veszélyeztetve.
Betegség nevét meglehet tőled kérdezni ?
persze ha még élsz :)
viccen kivül kiváncsi lennék rá ,mert sokat lehet évekig húzni leépülés nélkül is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!