Mit csináljak? Nem akarok meghalni.22/f
Figyelt kérdés
Ijesztő belegondolni hogy egyszer mindennek vége lesz, ahogy az életemnek is. 6 éves voltam amikor próbáltam elképzelni hogy milyen hogy ha nem léteznék, becsuktam a szemem meg ilyesmi. Most viszont megint felvetődött bennem. Egyszerűen ijesztő belegondolni arra amikor meghalok. Mert ugye nagyon gyorsan telik az idő. A gyerekkorom szinte elrepült és azt mondják hogy minél idősebb az ember annál gyorsabban telik az idő számára. Egy felnőttnek sokkal gyorsabban telik az idő mint egy gyereknek. Tehát a felnőttkorom sokkal gyorsabban Fog eltelni mint a gyerekkorom?2018. szept. 7. 22:55
11/25 anonim válasza:
Ember! Tanulj már meg olvasni! :D HA egyszer szeretnél majd gyerekeket. Tudod, feltételes mód, amúgy nem kell hogy ez legyen a nagy ambíciód, plusz azt is odaírtam hogy stb. Szerintem meg egyértelmű hogy aki nem csinál semmit az nem hagy nyomot. Most komolyan, ne mond már hogy elvárod az elismerést mikor egész nap otthon mereszted a p i c s á d a t, és nem csinálsz semmit. Amúgy megsúgom hogy a nagy lángészek, a szívós sportolók és a világhírű énekesek is mind úgy jöttek a világra felsírtak, és úgy egyéves korukig full életképtelenek voltak és a gondviselőik etették őket meg törölgették a s e g g ü k e t, mert még ezekre sem voltak képesek. Mindegyikük "út közben" fejlődött, és egyikük sem úgy született hogy ott volt pl. a diploma a kezükben. Shakira (asszem neki) énektanárja valami olyasmit mondott hogy Shakirának olyan hangja volt mint egy vajúdó kecskének, Jim Carrey pedig egy lakófurgonban, szegény körülmények között töltötte a gyerekkorát, nagyfaterom pedig lehet nem tűnik úgy, de egy csomó Egri épületet ő építtetett! :D Aztán ott vannak azok akik a hátrányos helyzetük ellenére elég nagy dolgokat értek el, például karok és/vagy lábak híján megtanultak szájjal festeni. Neked pedig valljuk be nem lehet olyan hátrányos a helyzeted ha a tulajdon kezeddel, egy laptop, tablet, telefon vagy számítógép és internet segítségével képes voltál kiírni ezt a kérdést és látod is amit írok, mert látsz is. Szóval szedd össze magad, hagyd abba az önsajnáltatást, növessz tököt és alkoss valami maradandót, lehet az egy festmény, egy könyv vagy egy menhely kóborkutyák számára. Komolyan, ebben a mai világban annyi mindenre van le
12/25 anonim válasza:
Szóval ebben a világban annyi mindenre van lehetőség, csak el kell dönteni hogy mit akarsz, és tenni is érte. (Félrenyomtam lel.)
13/25 anonim válasza:
Pedig jobb ha megbarátkozol vele hogy eltűnsz majd mintha sosem lettél volna és 150 év múlva már a kutya sem fogja tudni, ha nem lesz családod akkor pedig elég olyan 60-70 év is, amíg az összes korodbeli aki ismert kihal.
14/25 A kérdező kommentje:
Mi értelme van most élni ha úgyis meghalok és mindenki elfelejt meg azok is meghalnak akik ismertek. Nekem most olyan iszonyat értelmetlennek tűnik az élet.
2018. szept. 8. 13:50
15/25 anonim válasza:
Ha ennyire értelmetlen számodra az élet akkor miért nem akarsz meghalni? Nem akarok nagyon köcsög lenni veled, de kezdem magam felhúzni az önsajnáltatásodon. Abban igazad van hogy hosszú távon nincs túl sok értelme ennek, egyszer még a nap is "meghal" úgymond. (A most következő az az én teóriám az életről de lehet hogy segít neked is:) VISZONT! Hihetsz akár abban hogy az őseink majomszerű ösztönlények voltak vagy abban az Isten teremtett mindent, egy biztos:Ebbe a társadalomba születtél, és ebben kell élned. Egy biztos:Van élet a halál előtt. Miért ne bizonyíthatnád be hogy egy ember mire képes ha már annak születtél? :) Amúgy meg mondok neked három nevet:István király, Mozart, Leonardo DaVinchi (így kell írni...ugye??). Nyilván azért tudom a nevüket mert el lettek felejtve, pedig egyik sem mai gyerek.
16/25 A kérdező kommentje:
Mert gyáva vagyok ahhoz hogy megöljem magam, olvastam róla hogy milyen szenvedés aki haldoklik,egyszerűen nem merem.A felsorolt neveket azért tudod mert tanították Történelemből.De mondjuk a szomszéd Béla bácsira aki egyszerű életet él arra kutya se fog emlékezni 100 év múlva.A tudósok azt mondják hogy majmokból lettünk.Hát erre röhögnem kell.😂
2018. szept. 8. 15:03
17/25 anonim válasza:
Én meg rajtad röhögök. Mégegyszer megkérdem:Tudsz olvasni? Azt írtam hogy hihetsz abban hogy az Isten teremtett mindent vagy abban hogy az őseink MAJOMSZERŰ ÖSZTÖNLÉNYEK voltak. Én megértem ha analfabéta vagy, de ha baj van a szemeddel azon lehet változtatni! :D
18/25 anonim válasza:
Amúgy meg szerinted azért vannak ezek a nevek a törikönyvben mert miért ne, vagy azért mert fontos emberekről van szó akik nagy változásokat hoztak? A szomszéd Bélabára meg azért nem fognak emlékezni mert nem tett semmi olyat amiért emlékezni kéne rá. Az ő döntése hogy milyen életet él, ha ő ezt szeretné akkor tegyen így. Te hozzáállással ne várd hogy az emberek úgy emlékezzenek rád mint valakire aki előtt le a kalappal mert nagyon odatette magát.
19/25 A kérdező kommentje:
És az nem ér semmit se az a ember akit elfelejtenek amikor meghalt?
2018. szept. 8. 18:26
20/25 anonim válasza:
Szerintem felesleges nálad azon gondolkodni, hogy lehetsz te még híres vagy nagy történelmi személy. Nem erről szól az emberi élet, csak van akinek úgy alakul. A lényeg, hogy megtaláld azt a dolgot, amiben hasznosnak érzed magad és melette találd meg a boldogságod. A te korodban énis úgy voltam vele mint ahogy sokan mások, hogy nem kell neki se társ/feleség se gyerek. Aztán majd egyszer csak 30körül már lesz rá igényed. Addig meg próbálj kiteljesedni a munkádban, keress barátokat akik megértenek és jól érezheted velük magad. Később bánni fogod, hogy még most nem kezdtél magaddal valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!