Belekerültem egy olyan helyzetbe, ahonnan úgy érzem nincs kiút. Mit tegyek? Nem akarok meghalni, sem feladni.
A szobámban ülök és pánikolok.
Itt a sztorim:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
MEg lett közben új munkahelyem, és ott is rosszul vagyok meg már baszogatnak, mit csináljak? :(
Találj egy jó hobbit.
Műszaki beállítottság esetén tudom ajánlani az elektronikát, jó közösség van sok helyen :)
Gondolkozhatsz valami sporton is (pl biciklizés).
Azért jó mert jobb kedvre tud deríteni hogy csinálsz valamit amit szeretsz, és közben még akár barátokat is találhatsz. De mindenesetre a jobb közérzet segít jobban helytállni.
Hallomásom szerint az ilyen alacsony tudást igénylő gyári munkák környékén egyfolytába egymás fúrása megy, érdemesebb lehetne meggondolni az egyetemet, mert ott legalább esély van arra hogy normális emberek közé kerülj. 1-2 év alatt sikerült találni egy párat annak ellenére is hogy nem nagyon vagyok társasági ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!