Miért nem szeretik a gyerekeket?
Sziasztok!
Egy hete csatlakoztam egy olyan kérdés alatti beszélgetésbe, ahol nem nagyon kaptam választ a kérdésekre amiket írtam.
Ezért külön is megkérdezem őket.
Miért nem szeretitek a gyerekeket?
Mi az amit nem bírtok elviselni a gyerekekben?
Miért nem szeretnétek gyereket?
Miért nem szeretitek a gyerekeket?
Nem bírom az idétlenkedést, gögyügést stb.
Mi az amit nem bírtok elviselni a gyerekekben? Leginkább a különbőz testnyílásokon távozó dolgok kontrollálatlan áradása
Miért nem szeretnétek gyereket? A fentiek plusz más céljaim vannak az életben, mint egy gyereknek alárendelni mindent
Nekem már van, de már felnőtt. Alapvetően nagyon szeretem őket, de azért van, ami fel tud bosszantani. Például van egy bizonyos hangmagasság, amin ha sivít a gyerek,az olyan, mintha betonfúróval dolgoznának a koponyámban. Vagy még rosszabb.
Már nem akarok másikat. Nem azért...hanem mett rossz felé tart nagyon ez a világ. Óhatatlanul szenvedés is ér minden lelket és én nem szeretném kitenni ennek.
Én alapvetően nem szeretem a gyerekeket, de vannak jófej gyerekek, akiket bírok.
Nem tehetek róla, engem idegesítenek. Idegesít a hangzavar, ha futkároznak körülöttem, a visítás, sírás, őrjöngés. Idegesít a sok kérdés, a hangszín, a nyávogás és az, hogy folyamatos figyelmet igényelnének. Szerencsére a férjem is így gondolkozik, 13 éve vagyunk házasok ő sem szeretne gyereket. Sokat utazunk, kirándulunk, szórakozunk, élünk. Remekül elvagyunk ketten. Egy gyerek bekorlátozna minket, az első pár évben biztosan. És nem akarjuk feladni a jó életünket és azt sem akarjuk, hogy az egymással töltött idő rovására menjen.
Plusz az esetek 90%-ában még a legerősebb, legjobb kapcsolatokat is megviseli a gyerek, nekünk nem ér annyit, hogy utána kevesebb időnk legyen egymásra. Szeretünk este bepattanni az autóba és elmenni valamerre vagy csak csendben a kandalló előtt borozni. Szeretünk spontán utazni, kirándulni, programot szervezni a barátokkal.
A tesóm kisfia pl hatalmas arc, jó a szövege, közvetlen, kedves, nem kamuzik, nem sunnyog, jól nevelt és szófogadó. Őt kifejezetten bírom, de belőle is bőven elég pár óra, mert sok.
27
Szépen megmagyaráztad, szemléltetted, hogy ti vagytok a 2 gyerek a férjeddel együtt.
1. Miért nem szeretitek a gyerekeket?
Ezt nem jelenteném ki ilyen kategorikusan.
2.Mi az amit nem bírtok elviselni a gyerekekben?
Na, itt viszont már vannak tulajdonságok, amiket nem bírok.
Már írta más is, de én is tapasztalom, hogy az állatokkal hihetetlenül agresszívak tudnak lenni, nem tudnak szépen nyúlni hozzájuk.
Ezenfelül nagyon utálom azt a tipikus babasikolyt, amihez gyakran van szerencsétlenségem a buszon is. Fülsiketítő, ijesztő, és semmi cuki nincs benne.
Ja, meg azt is utálom, amikor a gyerek úgy érzi, hogy mindig mindent jobban tud, és ha egy kis társa valamiben eltér tőle, már ki is közösíti...
3. Miért nem szeretnétek gyereket?
Szerintem ki sem bírnám a terhességet, szülést.
A 24 órás felügyelet sem való nekem, és amíg nem lenne szobatiszta, rémálom lenne folyton pelenkázgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!