Melyek azok a kutyak akik komolyak de szeretik a gyerekeket?
Mit jelent az, hogy komoly? Egy kutya, hogy tud komoly lenni?
Ők ösztönlények, ha boldogok akkor boldogok, ha agresszívek akkor agresszívek, ha félnek akkor félnek. Nem nagyon tudják megjátszani magukat.
Az meg másik, hogy kinek mi az ijesztő... Szerintem nincs ilyen. De szerezz be egy 50+ kilós kutyát. Ha az vicsorog attól már megijed egy átlagember.
Nos, a boxer minden, csak nem komoly. :D
Ejjel-nappal csak a jatek, pedig most mult 6 eves.
A gyerekeket imadja, nekik el szinte.
Setanal aki nem ismeri a fajtat, felrehuzodik, nehogy "megtamadja'.
Alapjaraton imadom, de amikor szineszkedik, hogy engedjem be a hazba, aztan tulhorkolja a tvt, megtudnam idezojelesen olni. :D
Nagyon erzekeny fajta, soha nem bantana Senkit. :D
Berni pásztor <3 nekem ilyen kutyám van :)
landseer,újfundlandi,leonbergi,tibeti masztiff
Mind tökéletes családi kutyák
Alaszkai Malamut, Szibériai Husky, Japán/Amerikai Akita.
Ha első kutya akkor ez a három közül egyiket sem ajánlom, főleg nem kisgyerek mellé(nem azért mert ne jönnének ki jól, sőt ellenkezőleg. viszont kb annyi időt igényelnek mint egy kisgyerek), de ha van időtők a kutyával is foglalkozni akkor jobb társat nem találtok rajtuk kívül a gyereknek. Mindhárom rendkívül ragaszkodó, falkakutya.
Viszont ha nincs időd rájuk, akkor tényleg nem ajánlom. Azt sem érdemes elfelejteni, hogy egy kutyának legyen akármekkora a kerted akkor is kell a séta, mert a kertben nem éri inger.
Draga valaszolok...:kis felreertesek..
Komolysagot a kinezetre irtam...
Igy mar vili?
Tobbieknek koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!