Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan ritkák a srácok, akik szeretik a gyerekeket?
Én még egyetlen tizenéves sráccal sem találkoztam személyesen, aki szereti a gyerekeket. (Mármint nem pedofil, csak gyerekbarát.) Az egyik barátnőm mesélt egy férfiről, aki ilyen, nekem egyből szimpatikus lett. Borzasztó aranyosnak találtam, mikor mesélte, hogy bejött pár ovis, ő meg ledobta a kártyáit pókerezés közben, és inkább elment velük játszani. A másik, amit az egyik ismerősöm betegesnek tartott, hogy két srác, akik elkísértek egy kislányt a játszótérre, leültek a homokozó szélére, és szimpla hülyülésből elkezdtek homokvárat építeni. Nekem például bejönne, ha a barátommal abszolút komolytalan dolgokkal is tudnánk szórakozni, ha például nem lenne neki ciki leülni egy kisgyerekkel legozni. (Nem azt mondom, hogy ovis módon gondolkozzon, azért legyen érett, csak képes legyen így elengedni magát.) A srác ismerőseim szerint a gyerekek undorítóak és elviselhetetlenek, szerintük érthetetlen, hogy miért szeretem őket, párszor már a "pedofil" jelzőt is megkaptam. Sok jófej apukát láttam, mikor oviban dolgoztam egyik nyáron, de ők ugye... apukák. Az szerintem különbözik attól, ha valaki csak szimplán bírja a gyerekeket, mint tizenéves. Vagy ez gáz dolog lenne? Szerintem nem attól lesz férfi valaki, hogy ódzkodik az ilyen dolgoktól, hogy keménynek mutatja magát. Egyáltalán látott/ismer valaki olyan tizenéves srácot, aki szereti a gyerekeket??
17L
(Nem ismerkedős kérdés, egyszerű kíváncsiság.)
Én szeretTem őket, de a haveromnak van egy kisöccse....
Ő kezdi megutáltatni velem az egészet. ( 4 éves a gyerek)
Például a tegnapi összejövetelen amin 4 család volt.
Az a kis izé (1 pelda) elkezd dobálni fűvel mikor eszem és 5 perc után se hagyja abba 10x felszólításra sem (el meg nem lökhetem mert az apja egy behemót.
Utána fogja és akárhova ülök az arcomba büfög és ha odébblököm visszajön.
Utána meg fogja és rámugrik mikor fekszem és leestem a padról majd mikor felálltam elkezdi ütögetni a lábamat (kb a p*csömig ér az a gyerek vagy micsoda) aztán ha ellököm visszajön.
Ha szólok a szüleinek: Csak jááátszik.
Ha szóltam az én szüleimnek: jaj csak játszik.
Úgyhogy én kezdek afelé haladni hogy nem szeretem a gyerekeket emiatt a kis....
16/f
Én úgy vagyok velük,mint a pandákkal:
Szeretem őket,de saját nem kell.
Évekig csőszködtem és a mai napig is le tudok ülni velük játszani,babázok is akár,akármi,de sajátot nem szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!