Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan csinálhatnék új személy...

Hogyan csinálhatnék új személyazonosságot magamnak, hogy ne találjon meg senki és ne tudják, hogy ki voltam anno?

Figyelt kérdés
Van arra mód, hogy új névvel/lakcímmel/születéssel egy személyit csináltatni ÉS a régit törölni, hogy ne tudjon rólam senki? A többit elintézem.
2018. aug. 25. 10:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8-as nem ír hülyeséget. Egyébként ha elmész egy istenhátamögötti helyre, sok pénzzel és berendezkedsz önellátásra ,akkor nem találnak meg. Minél kevesebbet kell érintkezni emberekkel és minél nehezebben megközelíthető kétes viszonyokkal rendelkező nem demokratikus országba kell menned ahol nincs kiadatás. Az összes ilyen bújdokló úgy bukik le hogy veri magát pofázik , meg kapcsolatot teremt az otthoniakkal akit folyamatosan lehallgatnak.
2018. aug. 25. 11:55
 12/19 anonim ***** válasza:

A 7-es leírta a lényeget.

Egyébként meg az ilyesmi bűncselekmény lenne, börtönnel. Csak így magában is, vagy hozzá csapják az előző bűneidhez, ha esetleg ez elől akarnál meglógni.

2018. aug. 25. 11:55
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
kiúszol a nyílt tengerre, felkéretőzöl egy migránshajóra, és velük együtt partaszállsz bárhol. tőlük soha senki nem kér papírokat, mégis kapnak tartózkodási engedélyt. aztán szépen kiépíted az új életedet...
2018. aug. 25. 12:04
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
13-as, adom ,tökéletes :D
2018. aug. 25. 12:09
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

*Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet azt elintézni, hogy a régi énem úgymond megszűnjön, vagy ne lehessen azonosítani, tőlem aztán eltűntnek vagy halottnak is nyilváníthatnak, a lényeg, hogy ne találjon rám senki, aki eddig tudott rólam és a jövőbeli új ismeretségemben se derüljön ki a múltam, a régi énem, hogy hol laktam, mi volt a valódi nevem stb.

A cselekedeteid elől nem tudsz elmenekülni, mert nem csak világi következményei vannak, hanem szellemi is.

Ezért van az pl. ha egy tömeggyilkos, ugyan igy nevet változtat, az átok kiséri, bárhol is legyen, bárhová is bujjon el, bár milyen személyazonosságot is váltson.

2018. aug. 25. 12:09
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdező egy szopó fantom xd

vagy esetleg bűnöző :D

2018. aug. 25. 16:08
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok bűnöző. Csak szimplán szar az életem és el szeretném hagyni mögöttem a múltamat és egy teljesen új életet kezdeni. De ehhez muszáj, hogy egy ismeretlenbe csöppenjek és az eddigi emberek, akik ismertek, azok ne tudjanak rólam.

Viszont nem eltűnni szeretnék, hanem új életet kezdeni.

Ügynök szeretnék lenni.

Ezért is lenne fontos, hogy teljesen megszüntessem a személyazonosságom és egy újat csináltassak.

2018. aug. 25. 17:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem baj, kérdező, két hét múlva már kezdődik az iskola, és akkor nem lesz időd ilyen frappáns kérdéseket kiírni
2018. aug. 25. 19:36
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem járok suliba.
2018. aug. 26. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!