Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan csinálhatnék új személy...

Hogyan csinálhatnék új személyazonosságot magamnak, hogy ne találjon meg senki és ne tudják, hogy ki voltam anno?

Figyelt kérdés
Van arra mód, hogy új névvel/lakcímmel/születéssel egy személyit csináltatni ÉS a régit törölni, hogy ne tudjon rólam senki? A többit elintézem.
2018. aug. 25. 10:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nincs. Bárki után utána lehet menni, ha valaki utána akar menni.Akár hány nevet és bármit változtat.
2018. aug. 25. 11:00
 2/19 anonim ***** válasza:
Meg kell rendezned a halálodat ,aztán egy távoli országban hamis papírokkal kiutazni.
2018. aug. 25. 11:01
 3/19 anonim ***** válasza:
Változtass nevet. És költözz el messzire.
2018. aug. 25. 11:05
 4/19 A kérdező kommentje:

Igen, de az nem elég, mert le lehet nyomozni. Vagyis azt hiszem.

Na most, ha én elköltözöm a világ másik végébe, a tengerentúlokra, egy névváltoztatással, esetleg nem hivatalos hamis személyivel, akkor nem derül ki a valódi énem az első rendőrségi ügynél? (Igazoltatásnál talán nem, de ha elkérik az ujjlenyomatomat vagy dns mintát vesznek?)

Mert gondolom minden lakos bent van vmilyen adatbázisban, hogy létezik. Ezért kéne a mostanit teljesen törölni, helyette egy teljesen más azonosságot csináltatni.

Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet azt elintézni, hogy a régi énem úgymond megszűnjön, vagy ne lehessen azonosítani, tőlem aztán eltűntnek vagy halottnak is nyilváníthatnak, a lényeg, hogy ne találjon rám senki, aki eddig tudott rólam és a jövőbeli új ismeretségemben se derüljön ki a múltam, a régi énem, hogy hol laktam, mi volt a valódi nevem stb.

Szóval ezt hogyan lehetne megoldani?

2018. aug. 25. 11:23
 5/19 anonim ***** válasza:
Sehogy. Még a hatalmas háttérrel rendelkező Eichmannak sem sikerült, elkapták.
2018. aug. 25. 11:29
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, tolem meg soha nem kertek ujjlenyomatot se dns-t. Toled igen?
 7/19 anonim válasza:
69%
Szerencsere sehogy! Szep is lenne, ha pl. mindefele gyilkosok vagy bunozok “egyszeruen” igy tudnanak uj eletet kezdeni!
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Legkönnyebb megoldás ahogy el tudod intézni, az a Francia Idegenlégió....

Új életet kezdhetsz új személyazonossággal....

2018. aug. 25. 11:42
 9/19 A kérdező kommentje:

Nem kértek, de ha egyszer vmikor kérnek, akkor nem találják meg a régi énem? Nincs bent ez vmi adatbázisban, kiskorban, születéskor, amikor anyakönyveztek nem vettek dns-t vagy ilyesmi?

Vagy ha elköltöznék és azt mondanám, hogy megsemmisült a személyim, akkor is hiába mondanék más nevet, akkor is csak a régit találnák meg rólam, tehát ez is hülyeség.

Meg az is fura lenne, ha nem találnának semmit a múltamról.

Szóval hogyan tudnám ezt megoldani?

2018. aug. 25. 11:43
 10/19 A kérdező kommentje:
A francia idegenlégiónál? Hogy érted? Ott mi van? Törlik a régi azonosságomat és teljesen újat kapok lenyomozhatatlanul?
2018. aug. 25. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!