Hogyan csinálhatnék új személyazonosságot magamnak, hogy ne találjon meg senki és ne tudják, hogy ki voltam anno?
Igen, de az nem elég, mert le lehet nyomozni. Vagyis azt hiszem.
Na most, ha én elköltözöm a világ másik végébe, a tengerentúlokra, egy névváltoztatással, esetleg nem hivatalos hamis személyivel, akkor nem derül ki a valódi énem az első rendőrségi ügynél? (Igazoltatásnál talán nem, de ha elkérik az ujjlenyomatomat vagy dns mintát vesznek?)
Mert gondolom minden lakos bent van vmilyen adatbázisban, hogy létezik. Ezért kéne a mostanit teljesen törölni, helyette egy teljesen más azonosságot csináltatni.
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet azt elintézni, hogy a régi énem úgymond megszűnjön, vagy ne lehessen azonosítani, tőlem aztán eltűntnek vagy halottnak is nyilváníthatnak, a lényeg, hogy ne találjon rám senki, aki eddig tudott rólam és a jövőbeli új ismeretségemben se derüljön ki a múltam, a régi énem, hogy hol laktam, mi volt a valódi nevem stb.
Szóval ezt hogyan lehetne megoldani?
Legkönnyebb megoldás ahogy el tudod intézni, az a Francia Idegenlégió....
Új életet kezdhetsz új személyazonossággal....
Nem kértek, de ha egyszer vmikor kérnek, akkor nem találják meg a régi énem? Nincs bent ez vmi adatbázisban, kiskorban, születéskor, amikor anyakönyveztek nem vettek dns-t vagy ilyesmi?
Vagy ha elköltöznék és azt mondanám, hogy megsemmisült a személyim, akkor is hiába mondanék más nevet, akkor is csak a régit találnák meg rólam, tehát ez is hülyeség.
Meg az is fura lenne, ha nem találnának semmit a múltamról.
Szóval hogyan tudnám ezt megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!